Així són els protagonistes de "Cuéntame" en la nova temporada

TVE estrena aquest dijous la 21a temporada de la sèrie protagonitzada per la família Alcántara que viatjarà a la pandèmia de la covid.

Els nous capítols combinaran l'any 1992; amb l'Expo de Sevilla i els Jocs Olímpics de Barcelona; amb el que ha passat el 2020, un any marcat per la pandèmia. Aquí en pots veure un avançament.

Tot i que 'Cuéntame cómo pasó' es traslladi al 2020, no vol dir que sigui el punt i final definitiu de la sèrie. "Mai és l'última i totes són l'última. Nosaltres treballem pensant que és l'última temporada. La sèrie seguirà mentre els actors estiguin aquí i ja estem preparant una altra temporada", ha dit Joaquim Oristrell, el seu director durant la roda de premsa de presentació als mitjans.

Però per arribar al 2020, els seus personatges patiran un important canvi físic i és que hauran de sumar gairebé 30 anys a la seva caracterització. Aquest serà el seu nou aspecte físic:

El que si sembla que no apareixerà als nous capítols són els problemes fiscals del matrimoni de ficció. Cal recordar que la Fiscalia demana 32 anys de presó per a Ana Duato i 27 per a Imanol Arias. Al maig hi haurà el judici, aquest sí de debò i veurem les seves explicacions. Aquest dijous, a partir de les 22h, veurem el judici que els dona l'audiència: desgast o èxit?

ETIQUETES:

Deixa un comentari