Per Toni de la Torre

Us proposem cinc minisèries estrenades recentment que podreu començar i acabar en un cap de setmana. N'hem triat una de cada plataforma

It's a Sin (HBO)

És la història d'un grup d'amics homosexuals al Londres dels anys 80, sobre com es van trobar i van construir un espai on tots podien ser ells mateixos en el context de l'arribada de la pandèmia de la sida.

Veure més ->

Quan la pols es fa cendra (Filmin)

Uns terroristes entren en un restaurant de Copenhagen i comencen a disparar a tothom, matant indiscriminadament. Aquest acte de violència sacsejarà les vides de diversos personatges que no es coneixen entre ells.

Veure més ->

Normal People (Amazon)

La Marianne i en Connell són dos adolescents que aconsegueixen crear, a través de trobades sexuals esporàdiques, un espai d'intimitat on poden ser ells mateixos. La minisèrie fa una crònica de l'evolució de la seva relació al llarg dels anys.

Veure més ->

The Investigation (Movistar)

Una periodista va a entrevistar un home que s'ha fabricat un submarí. El submarí s'enfonsa i l'home és rescatat, però no troben la periodista. La policia de seguida sospita que tot ha estat planejat i que es troba davant d'un assassinat. Es tracta d'un cas real, conegut com "el cas del submarí" que va commocionar els danesos.

Veure més ->

The Eddy (Netflix)

Narra la vida en un petit club de jazz a París, col·locant al centre al seu propietari, que té dificultats per tirar-lo endavant, però explicant també la vida de tots els que en formen part; cada episodi es fixa en un personatge diferent i coneixem també les seves vides fora del món del club.

Veure més ->

ETIQUETES:

Deixa un comentari