Vigil

Títol original: Vigil

Any: 2021

País: Regne Unit

Creador: Tom Edge

Temporades: Minisèrie de 6 episodis

Plataforma:

Català: Subtítols

 Vigil: Conspiración nuclear (2021) on IMDb

De què va:

En un submarí britànic equipat amb armament nuclear, un membre de la seva tripulació apareix mort. Aparentment es tracta d’una sobredosi. Donades les circumstàncies excepcionals, una detectiu és enviada al submarí, on passarà tres dies per tancar el cas. Allà descobrirà una manca de cooperació per part del capità i la tripulació del submarí que li faran sospitar que algú està amagant alguna cosa.

La protagonista:

Suranne Jones, actriu britànica coneguda per sèries com Gentleman Jack o Doctor Foster. L'acompanyen altres intèrprets britànics coneguts, com Rose Leslie, de Game of Thrones i The Good Fight, o Martin Compston, de Line of Duty.

La intenció:

La sèrie vol atrapar als espectadors de sèries com Line of Duty, amb la que comparteix un estil molt similar (imagineu l'argot policial adaptat a la de la tripulació del submarí) o Bodyguard. De fet, prové de la mateixa productora, World Productions.

Basada en:

Les teories que envolten el misteriós enfonsament d'un vaixell pesquer anomenat FV Gaul als anys 70. De fet, la sèrie comença amb una escena similar d'un vaixell pesquer escocès que està relacionada amb la mort al submarí.

L'ambient:

El claustrofòbic ambient tancat d'un submarí que pot recordar la clàssica minisèrie alemanya Das Boot. És tan gran que resulta laberíntic, i és angoixant per a la protagonista, que està pràcticament incomunicada del món exterior.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món