Vigil

Títol original: Vigil

Any: 2021

País: Regne Unit

Creador: Tom Edge

Temporades: 2

Plataforma:

Català: Subtítols

 Vigil: Conspiración nuclear (2021) on IMDb

De què va:

Les detectius Amy Silva i Kirsten Longacre es desplacen a Escòcia per investigar el cas d’un dron descontrolat que ha deixat uns quants morts en una base militar. A més de topar amb l’hermetisme de l’exèrcit, les protagonistes miren de no abaixar la guàrdia amb la seva vida personal.

Valoració:

El retorn de les protagonistes de “Vigil: Conspiración nuclear” és una altra demostració de bon thriller britànic en què la necessitat de crear suspens no està renyida amb una intel·ligent evolució dels personatges. Suranne Jones i Rose Leslie, esplèndides com sempre.

La protagonista:

Suranne Jones, actriu britànica coneguda per sèries com Gentleman Jack o Doctor Foster. L'acompanyen altres intèrprets britànics coneguts, com Rose Leslie, de Game of Thrones i The Good Fight, o Martin Compston, de Line of Duty.

La intenció:

La sèrie vol atrapar als espectadors de sèries com Line of Duty, amb la que comparteix un estil molt similar (imagineu l'argot policial adaptat a la de la tripulació del submarí) o Bodyguard. De fet, prové de la mateixa productora, World Productions.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari