La Serpiente

Títol original: The Serpent

Any: 2021

País: Regne Unit

Temporades: 1

Protagonistes: ,

Plataforma:

 La serpiente (2021) on IMDb

De què va:

Explica el cas real d’un home anomenat Charles Sobhrab que als anys 70 es va dedicar a enganyar, robar i assassinar turistes occidentals que arribaven a Tailàndia buscant una experiència vital diferent. La sèrie mostra el seu modus operandi al mateix temps que seguim un diplomàtic holandès que intenta parar-li els peus.

Interessant:

El personatge era capaç de parar una trampa als turistes perquè sabia exactament què era el que buscaven de la seva experiència a Tailàndia. La sèrie mostra com de vulnerables podem ser quan anem a països que no coneixem amb una actitud oberta que pot ser una escletxa per on és fàcil manipular-nos i enganyar-nos.

El lloc:

La ciutat de Bangkok és l'escenari principal de la sèrie, i es mostren els seus carrers bulliciosos i els clàssics locals on serveixen bols de sopa Tom Yam o de fideus, així com també la seva vida nocturna, al districte de Patpong. La major part de la sèrie està filmada en localitzacions reals. Malgrat tot, a causa del coronavirus que va agafar el rodatge a mitges, algunes parts de la sèrie van haver-se de filmar a Anglaterra.

Us sonaran:

L'actor francès d'origen algerià Tahar Rahim interpreta a l'assassí, i és possible que et soni per haver estat el protagonista de la pel·lícula El profeta de Jacques Audiard. El seu últim treball al cinema és la pel·lícula The Mauritanian, que s'estrena aquests dies a Amazon Prime Video. A la televisió també se'l va veure fa poc a la minisèrie The Looming Tower. A The Serpent també hi trobareu, interpretant a la còmplice de l'assassí, a l'actriu Jenna Coleman, molt coneguda per la seva etapa a Doctor Who i per altres sèries com Victoria.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari