The English

Títol original: The English

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Hugo Blick

Temporades: 1 (6 episodis)

Plataforma:

 The English (2022) on IMDb

De què va:

Explica la història de dos personatges que veuran com els seus camins els uneixen: una dona anglesa que vol venjar la mort del seu fill i un ex soldat de cavalleria i membre dels indis de les planures que vol que li doni el que se li deu.

Què és?

És una aproximació moderna a un gènere clàssic com el western que capta l'atenció de l'espectador amb imatges que se'l queden gravades a la retina.

La clau:

La història de l'aliança improbable d'aquests dos personatges posa el focus en dos personatges que sovint no són protagonistes del gènere: una dona i un indi. Tots dos tenen en comú el fet de ser trepitjats sense cap remordiment per l'home blanc.

Els actors:

Emily Blunt interpreta a la dona anglesa i és el seu primer paper com a protagonista en una sèrie, mentre que Chaske Spencer interpreta a l'ex soldat. Al repartiment també trobareu a Stephen Rhea, un habitual d'Hugo Blick

El creador:

Hugo Blick és el creador de la sèrie, conegut sobretot per la minisèrie de culte "The Shadow Line" i també "The Honourable Woman" i "Black Earth Rising".

Dona-li una oportunitat:

Si t'interessa mínimament el western i has gaudit amb versions modernes del gènere com ara "Godless".

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari