The Bear

Títol original: The Bear

Any: 2022

País: Estats Units

Creador: Christopher Storer

Temporades: 2

Plataforma:

The Bear (2022) on IMDb

De què va:

Un xef de prestigi que té una carrera prometedora ho abandona tot per posar-se al capdavant del petit restaurant familiar després que el seu germà, que se n’encarregava, se suïcidi. Intentarà salvar el negoci i fer-lo prosperar.

Què és?

És una sèrie que mostra el ritme frenètic del dia a dia en un petit restaurant i al mateix temps un estudi sobre el dol i com afecta les relacions familiars.

La clau:

La intensitat, emocional i de ritme, que es genera en l'espai reduït de la cuina del restaurant, on adrenalina, tensió i crits s'acumulen, amb les relacions entre els diferents membres de la cuina esdevenint tan properes que són claustrofòbiques.

Els actors:

Jeremy Allen White interpreta el protagonista. És conegut per haver interpretat el personatge de Lip al remake nord-americà de "Shameless".

El creador:

Christopher Storer, que va ser director i productor executiu de "Ramy".

Dona-li una oportunitat:

Si vols mirar una sèrie que fa d'un espai petit el punt fort per crear emocions molt intenses i que és un drama familiar i al mateix temps un retrat realista sobre el dia a dia d'un restaurant petit que lluita per sobreviure.

Altres temporades:

S'estrena la segona temporada d'una de les sèries més aplaudides de l'any passat. Jeremy Allen White continua estan perfecte en el paper de xef. La intensitat de l'acció a la cuina i la relació entre els personatges continuen sent punt forts innegables a la segona temporada.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs