Secretos de un matrimonio

Títol original: Scenes from a Marriage

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Hagai Levi

Temporades: Minisèrie de 5 episodis

Protagonistes: ,

Gènere: ,

Plataforma:

 Secretos de un matrimonio (2021) on IMDb

De què va:

Sobre un matrimoni i la seva història al llarg dels anys. Malgrat que inicialment es presenten com una parella ben connectada i satisfets del fet d’estar junts, a mesura que passen els episodis es van veient les escletxes creixents de la seva relació. Durant cinc episodis els espectadors són testimonis de la desintegració inevitable del seu matrimoni.

Idònia si:

Teniu tan poques ganes de celebrar el Dia de Sant Valentí que heu arribat a la conclusió que, de fet, preferíeu no tenir parella i que heu de trencar amb la que teniu. Poseu-vos a mirar Scenes from a Marriage i segur que acabareu amb ruptura.

Els protagonistes:

Jessica Chastain i Oscar Isaac interpreten els papers protagonistes, que són unes versions lleugerament diferents dels personatges originals. Ella va debutar com a actriu en un episodi de Urgencias. També és coneguda per pel·lícules com Zero Dark Thirty, El cas Sloane o Molly's Game. Serà una de les protagonistes de la sèrie George & Tammy, que s'estrena enguany. Ell és conegut a la televisió per la minisèrie Show Me A Hero, de l'HBO, i al cinema pel seu paper a la franquícia Star Wars o la pel·lícula Inside Llewyn Davis, dels germans Coen. Aviat el veurem a Moon Knight. Tots dos havien treballat junts a la pel·lícula a L'any més violent.

La clau:

La sèrie és un remake de la minisèrie sueca d'Ingmar Bergman, que en el seu moment ja va ser un fenomen. Als anys 70 es va dir que havia tingut un impacte en l'augment del nombre de divorcis. Està basada en les diferents relacions que va tenir Bergman, incloent la que va mantenir amb l'actriu Liv Ullman, coprotagonista de la minisèrie. Si preferiu mirar la minisèrie original també està disponible. La sèrie canvia alguns aspectes, com ara el context personal dels personatges (ell és jueu en aquesta versió americana), o l'ús de la tecnologia. També el rol que tenen dins de la parella s'inverteix molt sovint, i ella té frases o punts de vista que a l'original eren d'ell, o a l'inrevés.

La intenció:

La sèrie vol apropar a les noves generacions un clàssic que ha estat molt influent i que encara avui és un referent evident en pel·lícules com ara Marriage Story, estrenada al 2019, o la pel·lícula Abans del capvespre, del 2013, última entrega de la trilogia de Richard Linklater dedicada a la història d'amor d'una parella.

S'assembla a:

Si parlem de bons actors i de sèries sobre matrimonis que s'esfondren, aleshores The Affair és una referència obligada. A més, The Affair va tenir al darrere a Hagai Levi, que és també darrere del remake de Scenes from a Marriage.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs