Press

Títol original: Press

Any: 2018

País: Regne Unit

Creador: Mike Bartlett

Temporades: 1

Gènere: ,

Plataforma:

Català: Subtítols

 Press (2018) on IMDb

De què va:

El Herald és un diari de prestigi, considerat una garantia de periodisme rigorós, mentre que el Post té una línia editorial de tabloide. Tots dos tenen una cosa en comú: la premsa en paper estan perdent lectors. La sèrie segueix el dia a dia dels professionals de tots dos diaris, explora com s’influencien els uns als altres malgrat estar a priori en pols oposats i examina el paper que tenen els respectius editors.

Què és?

Una sèrie britànica sobre la competència entre dos diaris i com, en el procés d'intentar esgarrapar lectors l'un de l'altre, poden perdre els seus principis.

La clau:

Encara que no es manifesta de forma oberta, la sèrie s'inspira en dos diaris britànics reals, The Guardian i The Sun. La crisi de la premsa escrita, amb el descens de les vendes i el repte d'adaptar-se al ritme de l'actualitat del món online també és ben real, de manera que els dilemes que presenta són comuns a diaris arreu del món.

Els actors:

L'editora del Herald està interpretat per Charlotte Riley, a la que potser tindreu present per Peaky Blinders, mentre que l'editor del Post està interpretat per Ben Chaplin, al que haureu vist en sèries com Mad Dogs, Doll & Em o Dates.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari