Patrick Melrose

Títol original: Patrick Melrose

Any: 2018

País: Regne Unit

Creador: David Nicholls

Temporades: 5 episodis

Plataforma:

Català: Subtítols

 Patrick Melrose (2018) on IMDb

De què va:

Heroïna, alcohol i altres drogues formen part dels excessos constants de Patrick Melrose, un aristòcrata acostumat a la vida de luxe, de restaurants i hotels caríssims. La mort del seu pare el portarà a una nova espiral auto-destructiva de consum de drogues de tota mena que el duran a un punt en el que decidirà esmenar la seva vida de forma definitiva. Aquesta decisió està lligada a la relació que va tenir amb el pare, que es va desplegant episodi a episodi, i amb una mare negligent.

Basada en:

Es basa en els llibres autobiogràfics d'Edward St Aubyn, en els que narra la seva infantesa en el si d'una família de classe alta molt disfuncional i els abusos del seu pare, així com la seva relació amb les drogues. De fet, cada episodi de la sèrie és l'equivalent d'una de les cinc novel·les que va escriure l'autor.

El creador:

David Nicholls és el guionista britànic que adapta les novel·les. És conegut justament per les adaptacions d'obres literàries com Grans Esperances, Tess la dels d'Uberville o Molt soroll per no res. També és el creador de la minisèrie The 7.39, sobre una història romàntica sobre dos desconeguts que coincideixen al tren.

El coneixereu:

Benedict Cumberbatch interpreta a Patrick Melrose en un dels papers més exigents i brillants de la seva carrera. L'actor, que ha dit que aquest personatge és un dels dos que sempre havia volgut fer (l'altre és Hamlet) s'entrega als excessos del protagonista.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari