Nine Perfect Strangers

Títol original: Nine Perfect Strangers

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: John-Henry Butterworth, David E. Kelley

Temporades: 8 episodis

Plataforma:

De què va:

Nou persones que no es coneixen entre si, la majoria urbanites, decideixen apuntar-se a un retir espiritual en un ressort. El programa promet transformar i curar a tots els participants, però aviat es comencen a destapar tota mena de secrets: dels participants, però també de la gurú que dirigeix el programa espiritual.

L'actriu:

Nicole Kidman encapçala el repartiment d'aquesta minisèrie, interpretant a la gurú que ha organitzat el programa espiritual al ressort. L'actriu australiana ha fet moltes sèries darrerament. La més aplaudida continua sent Big Little Lies.

Basada en:

La novel·la, del mateix títol, de Lianne Moriarty. Una altre novel·la d'aquesta escriptora va ser Big Little Lies, en què es va basar la sèrie.

Adaptació de:

David E. Kelly, que ja es va encarregar de l'adaptació de Big Little Lies. I també de la fallida The Undoing (també amb Nicole Kidman). En aquest cas, ha adaptat el guió conjuntament amb el guionista John-Henry Butterworth.

Us sonaran:

A banda de Nicole Kidman, el repartiment també inclou altres noms com Michael Shannon i Bobby Cannavale (tots dos coneguts per Boardwalk Empire, entre d'altres sèries) o Melissa McCarthy (Gilmore Girls).

On:

 

Tràiler:

Imatges: