Mare of Easttown

Títol original: Mare of Easttown

Any: 2021

País: Estats Units

Creador: Brad Ingelsby

Temporades: 1 temporada

Plataforma:

 Mare of Easttown
(2021) on IMDb

De què va:

Una detectiu que encara està vivint un procés de dol que intenta tapar amb capes de silenci, s’arrossega per un petit poble i ja dona per impossible el cas d’una desaparició que no ha pogut resoldre. El descobriment d’un cadàver que podria estar relacionat amb aquesta desaparició posa en marxa una investigació que la durà a interrogar als seus veïns i a enfrontar-se al trauma que està intentant evitar.

La protagonista:

Kate Winslet interpreta la detectiu en el seu retorn a la televisió una dècada després d'haver protagonitzat la minisèrie Mildred Pierce. La minisèrie també compta amb secundaris com Evan Peters, Guy Pearce o Jean Smart.

Interessant:

La minisèrie és al mateix temps una història sobre el procés de dol de la detectiu i una història sobre la investigació d'un crim. La protagonista vol separar totes dues coses, perquè manté el seu propi dolor tancat i no el mostra a l'exterior. És l'arribada d'un detectiu de fora del poble al que encarreguen col·laborar en el cas el que aconseguirà travessar la cuirassa d'un personatge arisc amb tothom.

Qui l'escriu:

Brad Ingelsby. És la primera sèrie d'un guionista conegut per pel·lícules com The Way Back, Our Friend, American Woman o Out of the Furnace.

El poble:

Easttown (Pennsylvania) és un poble de treballadors blue collar que fan treball manual i que, al final del dia, el que volen és obrir una llauna de cervesa i mirar la televisió. La mena de poble que en el seu moment va popularitzar Roseanne.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari