Line of Duty

Títol original: Line of Duty

Any: 2012-2021

País: Regne Unit

Creador: Jed Mercurio

Temporades: 6

Plataforma: ,

 Line of Duty
(2012) on IMDb

De què va:

Sobre l’activitat del departament anti-corrupció de la policia, que investiga agents que hagin comès algun tipus de delicte aprofitant-se de la seva posició. Els agents que formen part d’aquest departament sovint són mal vistos dins del cos.

Els actors:

La sèrie té al capdavant a Martin Compston, Vicky McClure i Adrian Dunbar, com a membres permanents, però és coneguda pels seus convidats, que sovint participen en una temporada i que inclouen el millor de la televisió britànica: Stephen Graham, Keeley Hawes, Kelly MacDonald o Lennie James, entre d'altres.

L'ambient:

Les oficines de la policia, i en concret les sales d'interrogatori, són escenaris molt recurrents de la sèrie. Un dels seus punts forts és la capacitat de fer pujar la tensió basant-se només en el diàleg i la feina dels actors en una habitació.

La clau:

La capacitat del creador, Jed Mercurio, per elaborar trames plenes de girs i escenes impactants. Seves són també sèries com Bodies, Bodyguard o Trigger Point.

On:

   

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

29/09 Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món

29/09 Blue Lights

Tres joves policies inicien la seva carrera en una comissaria de Belfast, cadascun d'ells amb assignacions diferents

27/09 Encuentros

Durant 50 anys, els albiraments d'ovnis han crescut exponencialment, fins al punt que ja s'ha tornat un debat molt viu entre els governs