Homecoming

Títol original: Homecoming

Any: 2018-2020

País: Estats Units

Creador: Eli Horowitz, Micah Bloomberg, Sam Esmail

Temporades: 1

Plataforma:

 Homecoming (2018) on IMDb

De què va:

Una empresa treballa amb soldats que tornen de la guerra, ajudant-los a adaptar-se a la vida com a civils amb una teràpia avançada. La protagonista és una psicòloga que treballa en aquest centre. La seva història s’intercala amb flashforwards al futur on el mateix personatge treballa com a cambrera i rep la visita d’un agent del Departament de Defensa que està investigant  alguna cosa que va passar al centre.

Interessant:

La sèrie juga amb el format de la pantalla per distingir entre les dues línies temporals en què s'explica a la història. Aquest recurs és crucial per una sèrie amb un estil visual molt personal, producte de la creativitat de Sam Esmail, conegut per ser el creador de Mr. Robot, que dirigeix tots els episodis de la primera temporada, fent un homenatge als thrillers dels anys 70 i la feina de directors com Alan J. Pakula o Brian De Palma. L'homenatge inclou un gran treball a la banda sonora, en la que es fan servir fragments de les bandes sonores de les pel·lícules que serveixen com a referència.

Qui l'escriu:

La sèrie està basada en un podcast d'Eli Horowitz i Micah Bloomberg, que han estat també els encarregats d'adaptar-lo per al guió de la sèrie, inicialment prevista com una minisèrie d'una temporada i després renovada per una segona temporada (dirigida per Kyle Patrick Álvarez) que era innecessària.

Us sonarà:

Julia Roberts interpreta a la psicòloga protagonista, sent la primera vegada en la seva carrera que protagonitza una sèrie. Al repartiment també hi trobareu dos ex "Boardwalk Empire" com Bobby Cannavale i Shea Whigham.

Doneu-li una oportunitat:

Us va agradar Mr. Robot i, en general, si us agraden les sèries que us fan esclatar el cap, amb dosis de paranoia i misteri, i amb un tema de fons amb càrrega crítica com és la opacitat de les grans corporacions,  

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari