Heartstopper

Títol original: Heartstopper

Any: 2022

País: Regne Unit

Creador: Alice Oseman

Temporades: 2

Protagonistes: ,

Plataforma:

 Heartstopper (2022) on IMDb

De què va:

Sobre l’enamorament d’en Charlie, un noi homosexual que ha sortit recentment de l’armari i que pertany a un grup social discret a l’institut, i en Nick, un dels nois més populars, jugador de rugby, i que amaga el fet que se sent atret pels nois. Coincideixen en una classe, asseguts l’un al costat de l’altre, i s’enamoren.

Què és?

Una sèrie sobre l'enamorament entre dos nois adolescents. És l'equivalent d'una comèdia romàntica comercial amb els dos protagonistes homosexuals.

La clau:

La manera com la sèrie trasllada la sensació de l'enamorament, utilitzant petits detalls fets amb animació, com ara fulles que passen volant per la pantalla o petits cors que envolten els protagonistes en moments concrets. Fa que l'espectador tingui la sensació d'estar vivint amb ells aquest primer amor tan intens i innocent.

Està basat en:

La novel·la gràfica homònima d'Alice Oseman.

Els actors:

Joe Locke interpreta en Charlie i aquesta és la seva primera sèrie. Va ser triat en un càsting massiu. Kit Connor interpreta en Nick i potser us sonarà d'haver-lo vist a sèries britàniques com His Dark Materials o SS-GB.

Us agradarà si:

Voleu recordar les sensacions del primer enamorament o voleu una història d'amor senzilla, sense gaires complicacions i reconfortant.

Altres temporades:

S'estrena la segona temporada d'aquesta sèrie que va esdevenir un petit fenomen a la primera temporada. En el repte dels nous episodis és continua explorant la relació entre els protagonistes sense perdre la màgia de la fase de l'enamorament.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari