Goliath

Títol original: Goliath

Any: 2016-2021

País: Estats Units

Creador: David E. Kelley

Temporades: 4 temporades (32 episodis)

Gènere:

Plataforma:

 Goliat
(2016) on IMDb

De què va:

Un advocat caigut en desgràcia, acomiadat del bufet que va ajudar a fundar, buscarà la redempció intentant fer justícia en diferents casos que sovint tenen en comú el fet que el portaran a enfrontar-se a homes poderosos i grans empreses.

El protagonista:

Billy Bob Thornton interpreta a l'advocat protagonista. L'actor és conegut a la televisió pels seus papers a sèries recents com Fargo i pel·lícules com L'altre costat de la vida, Un plan sencillo o El hombre que nunca estuvo allí. Entre els secundaris que trobem a les diferents temporades destaquen Mark Duplass, William Hurt, Maria Bello, Dennis Quaid, Bruce Dern o J.K. Simmons.

El creador:

David E. Kelley, un autèntic expert en el drama legal, amb un currículum amb sèries com L.A. Law, The Practice, Ally McBeal o Boston Legal.

Destaca:

Per la valentia a l'hora d'encarar certs temes, una característica que emparenta Goliath amb Damages. A la quarta i última temporada la sèrie aborda el tema de les grans farmacèutiques i la crisi de l'addicció als opioides.

L'ambient:

On:

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre