Godless

Títol original: Godless

Any: 2017

País: Estats Units

Creador: Scott Frank

Temporades: 1

Plataforma:

Godless (2017) on IMDb

De què va:

És un western que explica la història d’un bandit que fuig del seu mentor i de les dones que l’acullen en un poble on pràcticament tota la població són dones, ja que molts homes van morir en un accident a la mina. El fet d’acollir el bandit posa el poble en el punt de mira en el moment que es descobreix on s’està amagant.

La clau:

Es tracta d'un gènere que sempre ha estat vinculat a la masculinitat i el punt de partida de Godless, que presenta una galeria de personatges femenins permet donar-li un altre punt de vista relacionat amb la sororitat de les dones que es protegeixen entre elles.

L'actriu:

Michelle Dockery interpreta la propietària del ranxo que acull el bandit i és el nom més conegut del repartiment, gràcies sobretot al seu treball a "Downton Abbey", juntament amb Jeff Daniels, que interpreta el cap dels bandits. També val la pena destacar la presència d'actrius com Merrit Wever i Tess Frazer.

El creador:

Scott Frank és el creador de Godless, que va escriure i dirigir. Després de fer aquesta minisèrie per Netflix es va encarregar de la minisèrie "Gambito de dama", l'adaptació de la novel·la de Walter Tevis, que és el seu treball més conegut.

Dona-li una oportunitat si:

Si t'agraden els westerns i les històries protagonitzades per dones fortes que no es rendeixen fàcilment.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Albert

    Gran minisèrie

Deixa un comentari