El agente nocturno

Títol original: The Night Agent

Any: 2023

País: Estats Units

Creador: Shawn Ryan

Temporades: 1

Plataforma:

Català: Subtítols

The Night Agent (2023) on IMDb

De què va:

Un agent de l’FBI queda relegat a una tasca aparentment poc important: estar pendent d’un telèfon on només hi truquen agents d’alt nivell si estan en perill. Ell només ha de gestionar la trucada perquè els ajudin, però normalment no truca mai ningú. Fins que hi truca una dona jove que ni tan sols és agent de l’FBI.

La clau:

Arran de la trucada, el personatge rebrà ordres oposades de la Casa Blanca i de l'FBI hi haurà de triar entre un dels seus dos caps sense saber si un dels dos, o bé tots dos, tenen intencions ocultes. A partir d'aquí s'obre un thriller conspiranòic on serà difícil per al protagonista saber qui diu la veritat i qui l'està utilitzant.

El repartiment:

Gabriel Basso interpreta a l'agent protagonista. Molt recordareu l'actor de la sèrie "The Big C", on interpretava al fill dels protagonistes. Darrerament havia aparegut en sèries com "The Red Road", al costat de Jason Moma.

El creador:

Shawn Ryan, conegut per haver estat el creador de "The Shield", és el creador de "El agente nocturno", que es basa en la novel·la homònima de Matthew Quirk. És el primer thriller que fa el guionista, que també ha fet comèdies com "Terriers" i va estar al capdavant de la sèrie de ciència-ficció "Timeless".

El passat:

El personatge ha estat relegat al telèfon per allunyar-lo del carrer després que corrin per Internet teories de que és un terrorista que va en contra del país. Aquestes teories venen de lluny i estan lligades a la mort del seu pare.

Dona-li una oportunitat:

Si et van agradar sèries com "Bodyguard" (també a Netflix) i en general t'entretenen les històries d'acció on el protagonista es troba atrapat.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari