Barrabrava

Títol original: Barrabrava

Any: 2023

País: Argentina

Creador: Jesús Braceras

Temporades: 1 (8 episodis)

Plataforma:

Barrabrava (2023) on IMDb

De què va:

Un equip de futbol té l’oportunitat de vendre el seu millor jugador i així obtenir uns ingressos inesperats. El president està disposat a fer-ho malgrat que als aficionats no els agradarà, però el líder de la barra brava vol beneficiar-se’n.

Què és?

És una sèrie argentina que gira al voltant de les barres braves, els grups d'aficionats més radicals del futbol a l'estil dels hooligans anglesos.

La clau:

La sèrie retrata la "barra brava" no només com un grup d'aficionats que té molt de poder sobre el club (sobre el president, jugadors, etc.) sinó com una autèntica organització criminal que té influència també en la vida política del país.

Els actors:

És una sèrie coral on probablement reconeixereu a Gastón Pauls, actor argentí que en el seu dia va protagonitzar "Nueve Reinas" al costat de Ricardo Darín. Si heu vist sèries argentines com "El Marginal" us retrobareu amb Gustavo Garzón.

Dona-li una oportunitat:

Si busques una sèrie amb molta testosterona, crua i violenta, en quedaràs més que satisfet. Busca el mateix públic que El Marginal, que ha estat un èxit sobretot a Argentina però en un univers diferent com el del futbol.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

24/09 Golpe de revés

Amb només 17 anys la tennista britànica Justine Pearce va arribar a la semifinal de Roland Garros, però una lesió la va apartar de la pista

22/09 Noches en vela

Lisa no pot dormir perquè no deixa de preguntar-se pel futur de la seva filla. Danny és un periodista que a les nits paga el preu de la seva ansietat

19/09 Black Snow

El 1995 una noia de 17 anys va ser assassinada a Ashford, però el crim mai es va poder resoldre