A los gatos, ni tocarlos

Títol original: Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer

Any: 2019

País: Regne Unit

Temporades: 3 episodis

Gènere:

Plataforma:

 A los gatos, ni tocarlos: Un asesino en Internet (2019) on IMDb

De què va:

Sobre un individu que comparteix online un vídeo de si mateix matant a dos gats sense que se’l vegi a ell. El vídeo es fa viral i un grup d’internautes disposats a que aquest acte no quedi impune organitzen una investigació per identificar-lo basant-se sobretot en l’anàlisi del vídeo. Acabaran trobant qui és, i la història que hi ha al darrere d’aquesta persona fa un gir que el true crime aprofita amb molt d’encert.

Els protagonistes:

Els detectius amateurs que es dediquen a analitzat totes les proves que tenen al seu abast són els autèntics protagonistes de la història. No és el primer cop que un true crime porta a la solució d'un cas, però sí la primera vegada que ho fa la gent, en aquest cas internautes que no volen deixar passar aquest acte de crueltat animal. Més val no explicar gaire qui és l'autor del vídeo perquè si no us aixafarem la sèrie.

L'impacte:

El vídeo original es va viralitzar, de manera que és una història que ja era força coneguda a la xarxa però desconeguda per molta gent. L'estrena del documental, amb el seu títol explícit, va descobrir la història i la seva investigació a molts espectadors i va estar entre els 5 documentals més vistos de Netflix l'any 2019.

La segona temporada:

La història quedava tancada i no tindrà continuïtat. Queda com un advertiment a qualsevol cretí que se li acudi fer mal a un animal.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

Deixa un comentari

ALTRES SÈRIES

05/10 Prisa por vivir

Mia té 17 anys i tot just acaba de sortir de l'hospital després d'una llarga estada per refer-se d'una anorèxia. Però el retorn al dia a dia no serà fàcil

Gen V

En un centre acadèmic per a joves amb poders, la cosa sembla anar de aprendre a utilitzar les seves habilitats i afrontar els conflictes del món