Miércoles

2022
Català: Subtítols
Netflix estrena aquesta sèrie sobre la filla adolescent del peculiar clan de La Família Addams

1899

2022
Sobre un grup de passatgers de diversos llocs d'Europa que embarca en un viatge en vaixell cap a Nova York.

¿¡Soy lo bastante negro para ti!?

2022
Una mirada parabòlica a la presència de la comunitat afroamericana al cinema i molt en particular a partir dels anys 70.

Enola Holmes 2

2022
Català: Subtítols
Disposada a fer-se un nom en el món dels detectius més enllà de la fama del seu germà Sherlock, Enola Holmes obre la seva pròpia agència.

Blockbuster

2022
És una comèdia sobre l'últim local de lloguer de pel·lícules Blockbuster que encara és obert als Estats Units.

Desde dentro

2022
Sèrie que explica la història de diversos personatges temptats pel mal: un capellà, un mestre, una periodista i un presoner que espera la pena de mort.

El ángel de la muerte

2022
Amy és una infermera de la Unitat de Cures Intensives que gestiona com pot els seus problemes de salut i uns torns que la deixen emocionalment molt tocada.

El gabinete de curiosidades de Guillermo del Toro

2022
Antologia d'històries de terror creada per Guillermo del Toro, que a més de presentar, s'ha encarregat de seleccionar els guionistes i directors.

Bárbaros

2020
Sèrie alemanya ambientada a l'època de l'Antiga Roma, però que canvia del punt de vista per tenir com a protagonistes els membres d'una tribu germànica.

Notre-Dame

2022
Es tracta d'una sèrie que recrea l'incendi de la catedral de Notre-Dame, a París, l'any 2019.

La playlist

2022
Aquesta nova minisèrie sueca explica l'origen d'Spotify i la controvèrsia, que va causar dins la indústria musical, pel seu model de negoci.

El vigilante

2022
Presenta la història d'una parella, interpretats per Naomi Watts i Bobby Cannavale, que van a viure a la casa dels seus somnis, a New Jersey.

El teléfono del señor Harrigan

2022
Català: Subtítols
Craig és un adolescent a qui assetgen a l'institut. El seu únic amic és el senyor Harrigan, que a vegades li encarrega feinetes.

Conversaciones con asesinos

2022
El true crime de Netflix basat en converses enregistrades dels assassins en sèrie més violents i repugnants de la història recent.

El club de la medianoche

2022
Un grup de pacients terminals que es troben en el mateix hospici es troben cada nit per explicar-se els uns als altres històries de por.

Blonde (Rubia)

2022
Una mirada a la vida de Marilyn Monroe, des de la seva traumàtica infantesa fins a la seva transformació en una de les icones de la història del cinema.

Entergalactic

2022
Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

Dahmer

2022
Català: Subtítols
Un home freqüenta bars d'ambient gai, on diu ser fotògraf per aconseguir que algun home accedeixi a anar amb ell per fer-li una sessió de fotos.

Rescate en una cueva de Tailandia

2022
La història dels membres d'un equip de futbol amb jugadors d'entre 11 i 16 anys que va quedar atrapat en una cova del nord de Tailàndia.

The Crown

2016-2022
Biografia d'Elisabet II, que ha traspassat recentment, i traça l'evolució del personatge, tant en la seva vessant institucional com a nivell personal.

El diablo en Ohio

2022
La psiquiatra d'un hospital decideix acollir a casa seva una noia jove que està traumatitzada després d'haver escapat d'una secta.

Fakes

2022
Dues amigues adolescents falsifiquen els seus documents d'identitat i s'adonen que podrien fer-ne pels altres i vendre'ls.

Delhi Crime

2019
És una sèrie policíaca índia que va tenir una primera temporada molt aplaudida pel tractament que va fer d'un cas real de violació múltiple.

Mo

2022
És una comèdia sobre un palestí que viu a Texas, on ha anat a viure la seva família. Permanentment a punt d'aconseguir la ciutadania americana.