Los hombres del S.A.S

2022
Sèrie ambientada durant la Segona Guerra Mundial. Explica la creació d'una unitat especial de l'exèrcit britànic per aconseguir informació sobre l'enemic.

Boardwalk Empire

2010
És un ambiciós projecte de sèrie que vol explicar l'origen del gangsterisme als Estats Units i veure'n l'evolució fins a l'actualitat.

El cuento de la criada

2017
El govern de Gilead imposa una societat on les dones fèrtils són forçades a tenir relacions sexuals amb els homes de les classes més altes.

La Casa del Dragón

2022
Es tracta d'una sèrie ambientada al mateix món de Game of Thrones, però situada 172 anys abans. Els protagonistes són els Targaryen, que regnen a Westerosi.

The Office

2005-2013
Comèdia que segueix el dia a dia dels treballadors d'una empresa de paper, retratant amb humor la grisor d'una feina zero estimulant i de la vida d'oficina.

Robot Chicken

2005
S'estrena la 10a temporada de Robot Chicken, tot un clàssic de l'animació per adults, que és coneguda per la manera com utilitza personatges coneguts.

The Newsroom

2012
Sèrie sobre periodisme que reivindica l'idealisme periodístic i exigeix als periodistes resistir davant dels interessos comercials i empresarials.

Primal

2019
2a temporada de la sèrie d'animació per adults sobre l'amistat improbable entre un home de l'edat de pedra i un dinosaure que col·laboren per sobreviure.

The Rehearsal

2022
Sèrie creada per Nathan Fielder sobre un home que, basant-se en el fet que les coses mai surten com esperes, creu que la clau és assajar per detectar els imprevistos que fan que tot sigui un fracàs.

ALF

1986-1990
HBO Max incorpora aquesta popular comèdia dels 80, per primer cop disponible en una plataforma, sobre un alienígena provinent del planeta Melmac.

WestWorld

2016
Quarta temporada de la sèrie de ciència-ficció que presenta un futur on els androides són utilitzats com a productes d'entreteniment en parcs temàtics.

Gentleman Jack

2019
Sobre la vida d'Anne Lister, una de les primeres dones en ser lesbiana i en no amagar-se'n en absolut a l'Anglaterra del s. del s. XIX.