CINEMES

Fall

Dues amigues molt amants dels reptes se'n proposen un de particularment desafiant: escalar una torre de telecomunicacions abandonada al mig del desert.

DISNEY+

Mike

La vida del boxejador Mike Tyson es converteix en una minisèrie que estarà protagonitzada per Trevante Rhodes (Moonlight).

NETFLIX

Muaythai: deporte extremo

Es tracta d'un docudrama sobre la cara més fosca de l'esport del muaythai, sobretot centrada en el sistema d'apostes i les trampes que hi ha al darrere.

ALTRES CANALS

Kingdom

Explica el dia a dia d'un gimnàs d'arts marcials mixtes, barrejant la vida personal amb la necessitat de buscar un estímul perquè el negoci vagi bé.

ALTRES CANALS

El declive de Patrick Leary

A un boxejador retirat li diagnostiquen encefalopatia traumàtica crònica, que li provoca molèsties constants.

FILMIN

Home Ground

Una entrenadora de futbol femení acaba posant-se al capdavant del primer equip masculí d'un club de primera divisió de la lliga noruega.

NETFLIX

Cobra Kai

5a temporada de la continuació de la franquícia Karate Kid. Als nous episodis el dojo de Cobra Kai ho té tot per conquerir el món de les arts marcials.

FILMIN

Un capità

Sèrie biogràfica sobre Francesco Totti, un dels jugadors de futbol italià més estimats al seu país en part perquè va passar tota la vida jugant al A.S. Roma

APPLE TV+

Ted Lasso (T2)

L'entrenador més optimista mai vist a la televisió es troba amb un problema que li fa perdre el somriure

NETFLIX

Sueños sobre hielo

Una patinadora adolescent veu com l'èxit del seu germà és acceptat en una acadèmia d'hoquei sobre gel, obliga a la família a mudar-se al Regne Unit.

APPLE TV+

Ted Lasso (T1)

Ted Lassso, el nou entrenador d'un equip de futbol de primera divisió de la lliga anglesa que no en té ni idea de futbol. De fet, no ha entrenat mai un equip.

Friday Night Lights
ALTRES CANALS

Friday Night Lights

Un equip de futbol americà d'institut i del seu nou entrenador. Mostra com l'esport pot inspirar els adolescents a superar les seves dificultats.

NETFLIX

Gambito de dama

Història d'una dona triomfant en un món d'homes. Estudi dels aspectes auto-destructius relacionats amb la recerca obsessiva de la perfecció.