NETFLIX

02/12 Robert Downey Sr.

Una mirada gens convencional a la vida i obra de Robert Downey Sr. cineasta a contracorrent amb un llegat que no s'ha reivindicat prou.

CINEMES

02/12 L'emperadriu rebel

Durant el Nadal de 1877, Elisabet d'Àustria cansada d'estar empresonada per les convencions, comença a rebel·lar-se contra la tirania de les aparences.

FILMIN

Kubrick por Kubrick

El cineasta Stanley Kubrick mai va ser gaire partidari d'entrevistes i d'explicar les claus del seu cinema.

MOVISTAR+

This England

Es tracta d'una sèrie sobre la victòria a les urnes de Boris Johnson i com el seu govern va fer front a la primera onada de la pandèmia de la COVID-19.

NETFLIX

La playlist

Aquesta nova minisèrie sueca explica l'origen d'Spotify i la controvèrsia, que va causar dins la indústria musical, pel seu model de negoci.

NETFLIX

Blonde (Rubia)

Una mirada a la vida de Marilyn Monroe, des de la seva traumàtica infantesa fins a la seva transformació en una de les icones de la història del cinema.

FILMIN

Un secreto real

Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.

NETFLIX

The Crown

Biografia d'Elisabet II, que ha traspassat recentment, i traça l'evolució del personatge, tant en la seva vessant institucional com a nivell personal.

DISNEY+

Mike

La vida del boxejador Mike Tyson es converteix en una minisèrie que estarà protagonitzada per Trevante Rhodes (Moonlight).

DISNEY+

Pistol

Es tracta de la història de la formació dels Sex Pistols i el paper que aquest grup va tenir en el moviment de la música punk als anys 70 al Regne Unit.

MOVISTAR+

La voz más alta

Explica l'estratègia de Roger Aisles, que havia estat assessor de diferents polítics republicans, al capdavant del canal informatiu FOX News.

STARZPLAY

Gaslit

Sèrie sobre l'escàndol del Watergate que es fixa en una història no tant coneguda, la de Martha Mitchell, la dona del fiscal General dels Estats Units.

HBO MAX

Julia

És una biografia de la xef Julia Child que se centra en els seus esforços per aconseguir fer un programa de divulgació culinària a la televisió.

DISNEY+

Pam & Tommy

Minisèrie sobre la relació entre Pamela Anderson i Tommy Lee Jones centrada sobretot en la cinta sexual gravada a la seva lluna de mel.

NETFLIX

Cortar por la línea de puntos

Mentre va de viatge a un lloc que no sabem, un dibuixant comença a fer revisió de la seva vida des de la infantesa fins a l'actualitat.

MOVISTAR+

Atlantic Crossing

Minisèrie ambientada durant la Segona Guerra Mundial. On la princesa Marta de Noruega va fugir del país quan va ser atacat pels nazis.

APPLE TV+

Dickinson

La sèrie, protagonitzada per Hailee Steinfeld, destaca per una aproximació d'aires moderns al personatge que vol connectar amb els joves actuals.

AMAZON PRIME VIDEO

Maradona: Sueño bendito

Aquesta sèrie argentina explica la vida d'Armando Maradona des dels seus inicis fins a l'etapa adulta.

NETFLIX

El código que valía millones

Sèrie alemanya que explica la història real de dos amics programadors que posen una demanda contra Google per haver fet servir la seva feina.

FILMIN

Un capità

Sèrie biogràfica sobre Francesco Totti, un dels jugadors de futbol italià més estimats al seu país en part perquè va passar tota la vida jugant al A.S. Roma