CINEMES

El gat amb botes: L'últim desig

El Gat amb Botes ha viscut mil i una aventures, però s'adona que tanta agitació li ha consumit vuit de les seves nou vides.

NETFLIX

Pinotxo de Guillermo del Toro

Una nova mirada, en clau musical i en animació stop motion al clàssic de Carlo Collodi. Pinotxo és un ninot de fusta que cobra vida.

AMAZON PRIME VIDEO

Un món estrany

Els Clade són una família d'exploradors que han aconseguit trobar una terra desconeguda plena de criatures fantàstiques i possibilitats de futur.

SX3

Ideafix i els irreductibles

La sèrie en solitari del gosset Ideafix, el popular personatge dels còmics d'Astèrix. Presenta la vida d'Ideafix abans de conèixer Obèlix

SX3

Jasmine & Jambo

Es tracta d'una sèrie que posar els petits espectadors en contacte amb la seva musicalitat al mateix temps que s'ho passen molt bé amb diferents aventures.

SX3

Numberblocks

És una sèrie sobre uns personatges formats per blocs que representen nombre. L'U està format per un bloc, en Dos per dos bloc, en Tres per tres blocs, etc.

SX3

Uau Ka Kau

En un intent d'aterratge que no acaba de sortir del tot bé, la nau d'en Uau i en Ka, dos extraterrestres ben curiosos, s'estavella al planeta Terra.

SX3

Yakari

En Yakari és un nen indi que té l'habilitat de parlar amb els animals, un fet que l'ajuda en tota mena d'aventures.

CINEMES

Black Panther: Wakanda Forever

El poble de Wakanda plora la mort del seu Rei mentre prova de resistir als embats dels seus enemics exteriors.

DISNEY+

Star Wars: Las crónicas Jedi

Sèrie d'animació que explica diferents històries de personatges d'aquest univers que cronològicament estan situats durant la primera trilogia de la saga.

CINEMES

Lil, el meu amic cocodril

Josh és un adolescent que acaba d'arribar a Nova York, però no s'acaba d'integrar a la seva nova vida. Un bon dia coneix Lilo, un cocodril que canta.

NETFLIX

Entergalactic

Un artista és a punt de tenir el seu gran moment i aconseguir l'èxit que espera, però s'enamorarà d'una fotògrafa i es planteja la seva carrera artística.

DISNEY+

Dinosaurios

Es tracta d'una sitcom popular als anys 90 sobre una família de dinosaures i el seu dia a dia, que s'assembla força al de qualsevol família humana.

NETFLIX

Lost Ollie

Sèrie sobre la joguina d'un nen que és segrestada per un altre joguina plena d'amargor i que odia totes les joguines que són les preferides dels nens.

DISNEY+

She-Hulk: Abogada Hulka

La nova sèrie de l'univers Marvel té com a protagonista a She-Hulk – Abogada Hulka i es basa en els còmics d'un personatge que es va crear als anys 80.

HBO MAX

Robot Chicken

S'estrena la 10a temporada de Robot Chicken, tot un clàssic de l'animació per adults, que és coneguda per la manera com utilitza personatges coneguts.

HBO MAX

Primal

2a temporada de la sèrie d'animació per adults sobre l'amistat improbable entre un home de l'edat de pedra i un dinosaure que col·laboren per sobreviure.

NETFLIX

Dead End: El parque del terror

Barney, marxa de casa per viure pel seu compte. Ho farà en un parc d'atraccions posseït per criatures demoníaques, on troba una feina.

AMAZON PRIME VIDEO

South Park

S'estrena la temporada 25 de South Park, que es va estrenar al 1997. És a dir, que fa 25 anys. La sèrie continua treien punta al món actual.