DISNEY+

30/11 Willow

Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

CINEMES

25/11 Un món estrany

Els Clade són una família d'exploradors que han aconseguit trobar una terra desconeguda plena de criatures fantàstiques i possibilitats de futur.

CINEMES

25/11 La mujer rey

Basada en fets reals i situada al regne africà d Dahomey, recrea la història de Nanisca, la decidida General d'una unitat militar formada per dones.

CINEMES

25/11 Historias para no contar

Cinc històries independents amb un nexe comú: versen sobre les relacions afectives i aquelles coses que a vegades preferim no afrontar.

SX3

Yakari

En Yakari és un nen indi que té l'habilitat de parlar amb els animals, un fet que l'ajuda en tota mena d'aventures.

CINEMES

Black Panther: Wakanda Forever

El poble de Wakanda plora la mort del seu Rei mentre prova de resistir als embats dels seus enemics exteriors.

NETFLIX

Enola Holmes 2

Disposada a fer-se un nom en el món dels detectius més enllà de la fama del seu germà Sherlock, Enola Holmes obre la seva pròpia agència.

DISNEY+

Star Wars: Las crónicas Jedi

Sèrie d'animació que explica diferents històries de personatges d'aquest univers que cronològicament estan situats durant la primera trilogia de la saga.

CINEMES

Black Adam

Black Adam, un home que té els poders dels déus antics, passa 5.000 anys empresonat.

NETFLIX

Bárbaros

Sèrie alemanya ambientada a l'època de l'Antiga Roma, però que canvia del punt de vista per tenir com a protagonistes els membres d'una tribu germànica.

AMAZON PRIME VIDEO

La ciudad perdida

Loretta, una escriptora popular, és segrestada per un megalòman convençut que ella sap on trobar La Ciutat Perduda.

APPLE TV+

Shantaram

L'actor Charlie Hunnam interpreta un personatge de vida complicada que ha acabat a la presó, d'on aconsegueix escapar. Viatja a l'Índia per desaparèixer.

AMAZON PRIME VIDEO

Catherine Called Birdy

A l'Anglaterra Medieval, Birdy és la filla petita d'una família que havia tingut molt poder i ara té problemes econòmics.

DISNEY+

La maldición del Hombre Lobo

Jack és descendent d'un llarg llinatge d'homes llop. Però ell utilitza la seva maledicció per convertir-se en un lluitador contra les forces del mal.

CINEMES

Avatar

A l'any 2154, s'ha descobert la riquesa mineral de Pandora però l'única manera d'explorar el planeta és connectant la consciència de l'individu a un avatar.

DISNEY+

The Old Man

Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.

DISNEY+

Andor

Sèrie de l'univers Star Wars que funciona com a preqüela de la pel·lícula Rogue One. Està situada en l'època en què es forma l'Aliança Rebel.

MOVISTAR+

Billy el Niño

És una biografia de Billy el nen que té al darrere a Michael Hirst (el creador de Vikings i The Tudors). Segueix els orígens d'aquest bandit.

AMAZON PRIME VIDEO

El Senyor dels Anells: Els Anells de Poder

En un període de pau relativa a la Terra Mitjana, alguna cosa fosca comença a agafar forma. Galadriel està convençuda de que cal continuar lluitant.

NETFLIX

Lost Ollie

Sèrie sobre la joguina d'un nen que és segrestada per un altre joguina plena d'amargor i que odia totes les joguines que són les preferides dels nens.