Autodefensa

2022
Sobre la vida diària de dues noies de vint-i-pocs anys que viuen juntes a Barcelona i a les que el que més els agrada és anar de festa.

Kubrick por Kubrick

2020
El cineasta Stanley Kubrick mai va ser gaire partidari d'entrevistes i d'explicar les claus del seu cinema.

The Kingdom Exodus

1994-2022
Tercera temporada de The Kingdom, una sèrie que el director danès Lars Von Trier va fer als anys 90 i que ara ha reprès amb una nova tanta d'episodis.

Hotel Europa

2021
Català: Subtítols
Sèrie alemanya ambientada en l'hotel Rheinhotel Dreesen, per on van passar figures històriques com Charles Chaplin, Adolf Hitler o Dwight D. Eisenhower.

El Rey de Varsovia

2020
Català: Subtítols
És una sèrie polonesa que retrata una època perduda: un període històric en què Varsòvia era considerada, pel seu glamur, com el París de l'est.

Un secreto real

2021
Català: Subtítols
Història de l'escàndol que va sacsejar Suècia quan es va saber que el rei Gustau V de Suècia era homosexual i mantenia una relació en secret amb un artista.

La Lección

2022
Català: Subtítols
Sèrie israeliana que gira al voltant de la discussió que tenen en una aula una adolescent amb el seu professor.

Los Emigrantes

2021
Explica la història d'una família sueca que, a mitjans del s. XIX, decideix abandonar el seu país i intentar començar una nova vida als Estats Units.

Press

2018
Català: Subtítols
Una sèrie britànica sobre la competència entre dos diaris i com, en el procés d'intentar esgarrapar lectors l'un de l'altre, poden perdre els seus principis.

Inside No. 9

2014
Català: Subtítols
7a temporada de l'antologia que presenta diferents històries que poden ser pertorbadores i divertides al mateix temps.

El Vikingo: Historia de un narco

2022
Es tracta d'un docudrama protagonitzat per Alex Hog Andersen sobre el danès Claus Malmqvist, un dels narcotraficants més notoris d'Europa.

The Split

2018
Sèrie d'advocats sobre un bufet familiar especialitzat en processos de divorci i desacords matrimonials. Al mateix temps que es resolen els casos també seguim les seves vides personals.