El paciente

2022
Un psicòleg rep un pacient que confessa ser un assassí i que el que necessita és que l'ajudi a aturar els seus instints homicides.

Willow

2022
Anys després del final de la pel·lícula, ningú sap on és Elora, la protagonista de la profecia que va guiar la història de Willow, ni tan sols ni és viva.

Barbarian

2022
Tess viatja a Detroit per a una entrevista de feina i lloga una casa per poder fer-hi nit. Quan hi arriba es troba amb què ja hi ha un inquilí.

Star Wars: Las crónicas Jedi

2022
Sèrie d'animació que explica diferents històries de personatges d'aquest univers que cronològicament estan situats durant la primera trilogia de la saga.

Rosalina

2022
Rosalina té molts problemes i el primer de tots ells és que va ser parella de Romeo abans que aquest s'enamorés perdudament de Julieta.

La maldición del Hombre Lobo

2022
Jack és descendent d'un llarg llinatge d'homes llop. Però ell utilitza la seva maledicció per convertir-se en un lluitador contra les forces del mal.

The Bear

És una sèrie ambientada en un petit local familiar de sandwitches, a Chicago, que transmet la tensió i l'estrès d'un dia a dia caòtic.

El retorno de las brujas 2

2022
29 anys després d'haver intentat dominar el món, les germanes Sanderson tornen a Salem quan tres noies les desperten accidentalment.

The Old Man

2022
Un espia retirat interpretat per Jeff Bridges rebrà la desagradable visita d'un individu que té l'encàrrec d'assassinar-lo.

Andor

2022
Sèrie de l'univers Star Wars que funciona com a preqüela de la pel·lícula Rogue One. Està situada en l'època en què es forma l'Aliança Rebel.

Mike

2022
La vida del boxejador Mike Tyson es converteix en una minisèrie que estarà protagonitzada per Trevante Rhodes (Moonlight).

Pistol

2022
Es tracta de la història de la formació dels Sex Pistols i el paper que aquest grup va tenir en el moviment de la música punk als anys 70 al Regne Unit.