El retorno de las brujas 2

Títol original: Hocus Pocus 2

Any: 2022

Durada: 107 min.

País: Estats Units

Creador: Anne Fletcher

Plataforma:

 El retorno de las brujas 2 (2022) on IMDb

Per Pep Prieto

De què va:

29 anys després d’haver intentat dominar el món, les germanes Sanderson tornen a Salem quan tres noies les desperten accidentalment. Les bruixes provaran de tornar als vells hàbits, però es troben que el món ha canviat més dels que pensaven.

Valoració:

Seqüela d’una pel·lícula que ha anat guanyant culte amb el temps i que està a l’altura del que en pots esperar: és un divertiment frenètic, enginyós i molt entretingut en què brilla la complicitat de les seves tres esplèndides protagonistes.

On:

 

Tràiler:

Imatges:

COMPARTEIX

Deixa un comentari

ALTRES PEL·LÍCULES

02/12 Robert Downey Sr.

Una mirada gens convencional a la vida i obra de Robert Downey Sr. cineasta a contracorrent amb un llegat que no s'ha reivindicat prou.

02/12 L'emperadriu rebel

Durant el Nadal de 1877, Elisabet d'Àustria cansada d'estar empresonada per les convencions, comença a rebel·lar-se contra la tirania de les aparences.

02/12 Suro

Helena i Iván és una parella que marxa de la ciutat per anar a viure al bosc, on pretenen reobrir una explotació de suro.

02/12 Venus

Lucía treballa de ballarina en una discoteca. Una nit, roba una bossa plena de pastilles i decideix refugiar-se a casa de la seva germana i la seva neboda.