Xavier Sardà: "No surto a TV3 perquè no soc 'indepe'"

El Col·lapse de Ricard Ustrell d'aquest dissabte va comptar amb la visita del popular actor Jordi Sánchez, per. amolts "el Lopes" de Plats bruts, però també va rebre al veterà presentador Xavier Sardà. El periodista de 65 anys va trepitjar per primera vegada el plató de Col·lapse per parlar sobre l'actualitat política, la seva trajectòria com a presentador en els seus més de 40 anys de carrera amb espais mítics com Crónicas marcianas.

"Vaig gaudir molt fent el 'Crónicas marcianas' perquè les audiències eren espectaculars. Ara això és impensable. Dos dies vam fer més del 50% d'audiència. Una nit va ser l'atemptat d'Ernest Lluch i l'altra, una final de 'Gran Hermano' que vam fer un 52%. Però es va acabar perquè vaig dir prou després de 8 anys", va reconèixer. 

"No surto a TV3 perquè no soc 'indepe'"

Cal recordar que el late night que es va emetre Telecinco entre els anys 1997 i 2005 amb un èxit d'audiència espectacular, acaba d'anunciar que farà un especial 18 anys després del seu final a la mateixa cadena privada. "A TV3 no t'hi hem vist gaire…", li va dir Ustrell. "Ara que hi ha amnistia, igual em donen un programa. Pregunto jo… Ara estem en una situació especial o no? De reconciliació. TV3 em podria donar un programa", va respondre amb ironia Sardà.

"Per què no s'ha donat això. No t'han trucat tots aquests anys?", va insistir el de TV3. "Perquè no soc de la òrbita. Vaja, que no soc indepe", va assegurar Sardà. "Tens certeses d'això?", li va replicar Ustrell. "Certeses de que no me l'han donat, sí eh. Jo no tinc xarxes socials ni les miro mai però si a mi em donen un programa a TV3, es crea un embolic. És més per això…. Jo vaig fer programes a TV3 'abans de la guerra'", va dir en referència als anys 90 quan va presentar els mítics Tot per l'audiència i Betes i films.

Xavier Sardà al programa "Tot per l'audiència" de TV3

Crític amb la llei d'amnistia

Sardà, també va dir la seva sobre l'actual situació política i el recent pacte entre el PSOE i els partits independentistes per la llei d'amnistia: "Jo m'he quedat molt parat. No he dissimulat mai que he votat socialistes, i el fet de que no li sortissin els números (a Pedro Sánchez) i de dir mil vegades que era inconstitucional l'amnistia… M'ha costat aclimatar-m'hi… Si a mitja legislatura, sense necessitar-ho, el Sánchez diu que per balsamitzar la situació política a Catalunya soc partidari d'un retrobament i una amnistia, jo em trec el barret. Però m'ha costat perquè per set vots, dius… home… M'ha semblat una mica desagradable des d'aquest punt de vista".

Després d'això, Ustrell va apuntar a la bona relació personal que mantenen Sánchez i Sardà: "Hi has parlat amb ell sobre això de l'amnistia?". "Sí, Li vaig dir: 'No ho entenc'. Després de dir tantes vegades que no a l'amnistia, em va resultar una mica difícil d'entendre. Espero que hi hagi sort per tothom i que la legislatura aguanti el màxim possible, perquè l'alternativa amb VOX que són bastant còmics…", va assegurar el veterà presentador.


Deixa un comentari