Tràiler de la 3a temporada de 'POSE'


HBO estrenarà la tercera i última temporada de 'POSE' el dilluns 3 de maig, amb els dos primers episodis.

'POSE' és un drama que posa en primer pla a les llegendàries icones de la cultura del ball clandestí de Nova York, un moviment que es va fer notar per primera vegada a fins de la dècada dels 80. En aquesta última temporada, la sèrie se situa al 1994 i el ballroom és un record llunyà per a Blanca, que lluita per equilibrar ser mare amb tenir parella i el seu nou treball com a assistent d'infermera.

Mentrestant, a mesura que la SIDA es converteix en la principal causa de mort entre els nord-americans d'entre 25 i 44 anys, Pray Tell s'enfronta a problemes de salut inesperats.

Ryan Murphy, escriptor i  director defensa el punt d'inflexió que ha suposat la sèrie: "'POSE' ha estat un de les creacions més destacades de tota la meva carrera. Des del principi, quan Steven Canals i jo ens asseiem a escoltar la seva visió i idees per a la sèrie, ha estat un projecte apassionant. Anar des del començament de la meva carrera a finals dels 90, quan era gairebé impossible aconseguir un personatge LGBTQ a la televisió, fins a 'POSE' – que passarà a la història per tenir l'elenc LGBTQ més gran de tots els temps – és tot un assoliment per a mi."

'POSE' va fer història a la televisió durant la seva primera temporada en presentar el repartiment més gran d'actors transgènere i LGTBI en papers recurrents de la sèrie. La sèrie també compta amb molts membres LGBTQ i de color darrere de les càmeres, com a productors, escriptors, directors i equip.

La sèrie va suposar que l'actor Billy Porter es convertís en el primer home obertament gai a guanyar el Premi Emmy al Millor Actor Principal en una Sèrie de Drama, i ​​Janet Mock en la primera dona trans de color contractada com a escriptora en una sèrie de televisió, així com la primera dona transgènere de color a escriure i dirigir un episodi de televisió.

22/04/2021

Deixa un comentari