Pilar Eyre parla del cas d'Ana Obregón i se sincera sobre el seu embaràs: "Jo vaig fer fecundació in vitro"


Ana Obregón ha donat la sorpresa aquest dimecres després que hagi decidit tornar a ser mare als 68 anys a través de la gestació subrogada. L'actriu i presentadora ha aparegut a la revista Hola sortint d'una clínica de Miami amb una criatura als braços que va néixer el passat 20 de març.

Una notícia que ha acaparat una allau de comentaris tant a les xarxes com a les principals cadenes de televisió. Una de les imatges que ha estat més criticada és la fotografia on Obregón surt de la clínica en cadira de rodes amb el nadó. Un gest que formaria part del protocol de l'hospital per a les mares i nadons, però que en aquest cas no es correspondria perquè l'actriu no ha parit.

Al Tot es mou d'Helena Garcia Melero, la periodista Pilar Eyre ha reconegut que quan va veure la imatge es va sentir "molt desconcertada" i ha especulat amb la possibilitat que el nadó sigui fruit de l'esperma del seu fill. Tot i això, s'ha mostrat favorable a la decisió d'Obregón: "Està en el seu legítim dret de ser mare".

Tant és així, que ha acabat explicat la seva història personal. "Jo em vaig quedar embarassada per fecundació 'in vitro'", ha revelat, abans d'assegurar que "Entenc a Ana Obregón". "Jo vaig tenir al meu fill amb 37 anys i em van dir de tot. El meu marit era sis anys més jove que jo i es va morir amb 56 anys i en canvi, jo segueixo viva", ha puntualitzat.

"Em deien que quan ell tingués 25 anys jo ja m'hauria mort i mira, per desgràcia es va morir abans el seu pare i ell ja té 34 anys i encara té a la seva mare", ha explicat, abans de confessar com ho va comunciar: "No ho sabien ni els meus pares ni el meu fill. Quan ell va fer 15 anys li vaig explicar i es va quedar com si res".

29/03/2023

Deixa un comentari