Mario Casas busca refer la seva vida a 'El inocente'


Aquest dimarts, Netflix ha revelat el tràiler de 'El Inocente', la nova minisèrie de vuit episodis, protagonitzada per l'actor Mario Casas i que s'estrenarà el 30 d'abril.
 
El seu creador és el català Oriol Paulo, responsable de 'Contratemps' o ' Durant la tempesta'. Per a Paulo, "El inocente, ha estat el projecte més complex i intens fins avui. És un thriller coral i polièdric ple de llums i d'ombres; un efecte dòmino pel qual transiten i xoquen una sèrie de personatges que carreguen amb motxilles del passat i que lluiten per trobar la seva segona oportunitat".
 
El tràiler de la sèrie presenta al matrimoni de Mateo i Olivia, que haurà de refer la seva vida per segona vegada després de rebre una sorprenent trucada. Mateo, interpretat per Mario Casas, es veu involucrat en una baralla que el converteixen per accident en un homicida. Ara, 9 anys després quan tot semblava encarrilat, començarà una frenètica carrera per descobrir la veritat. La seva innocència serà qüestionada de nou, aquesta vegada per Lorena, una inspectora de policia que investiga un cas de suïcidi.
 
El repartiment està encapçalat per Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez i José Coronado.
06/04/2021

Deixa un comentari