Laura Fa i Lorena Vázquez destapen els missatges ocults de la cançó de Shakira

La nova cançó de Shakira ha estat el tema sonat d'aquest dijous 12 de gener que ha revolucionat a les cadenes de televisió i la premsa del cor. Després de "Te felicito" i "Monotonía", Shakira ha tret avui, juntament amb Bizarrap, la seva última cançó, plena de dards contra Piqué i la seva actual parella, Clara Chia.

Les periodistes que van destapar la separació de la cantant i l'exblaugrana, Laura Fa i Lorena Vázquez, han analitzat punt per punt el nou tema i han explicat alguna exclusiva que ha deixat a tothom sense paraules.

"Shakira està convençuda que Piqué li va ser infidel amb Clara Chia, un fet que ell desmenteix", ha explicat Vázquez. Per Fa, les dates no quadren: "Si marxes de casa al març i al cap de poc Piqué ja surt amb la Clara…"

"No sé si la referència al cognom 'Piqué' fa cap favor als seus fills que també porten el cognom del seu pare", ha criticat Vázquez.

La reacció del pare de Piqué i una bruixa

Per la seva banda, Laura Fa també ha destapat la reacció del pare de Piqué, Joan Piqué, a través d'un missatge al seu perfil de Whatsapp: "Bailando con lobas".

Però no ha estat l'única notícia sobtada que han destapat les dues periodistes: "La mare del Gerard, ha de veure a una bruixa de tamany real que la Shakira té a un dels seus balcons mirant cap a la casa dels pares del futbolista". Segons han explicat, la cantant fa tres mesos que té una bruixa a una de les seves terrasses de la seva mansió d'Esplugues, que està just al costat de la casa dels pares del futbolista.

Una imatge que ràpidament ha corregut per les xarxes. És aquesta:


Deixa un comentari