Joel Díaz, presentador del nou late de TV3, "Zona franca": "En aquest país has de passar per un pallasso"

TV3 estrenarà a principis del mes d'octubre un dels plats forts de la graella de la nova temporada. La cadena pública recuperarà el late show diari amb Zona Franca, presentat pel còmic i exreporter de l'APM?Joel Díaz. Aquest diumenge l'espai de zàping va estrenar la seva 19a temporada i Díaz va ser el convidat estrella per acomiadar-se dels seus seguidors.

"Us he abandonat bàsicament per un tema de diners. Pagueu mes!", va dir en to de broma el presentador que també va parlar del seu nou repte professional. "Intentaré ser canyero tenint molt clar que hi ha uns límits de l'humor que en el meu cas són no perdre la feina". 

Joel Díaz va repassar algun dels seus millors moments fent la secció "Díaz de fúria", amb especial record pels polítics a qui va clavar més d'una plantofada dialèctica. "En aquest país si vols dir les coses tal i com són o com les penses, has de passar un peatge que és que et prenguin per tonto i fer el pallasso".

L'APM? que ara s'emet els diumenges abans del TN Migdia també va emetre el primer reportatge de la nova col·laboradora que substituirà a Díaz, la periodista valenciana Nerea Sanfe. Aquest va ser el seu primer reportatge:

 

 

19/09/2022

Deixa un comentari