Jaïr Domínguez revela pressions de TV3 per un expresident del Barça: "Em van acorralar al lavabo"


La convidada del Zona Franca d'aquesta dilluns havia de ser la periodista del cor i col·laboradora de Sálvame, Chelo García-Cortes però finalment no va ser així. Joel Díaz va sorprendre quan va anunciar: "El convidat que havia de venir avui ens ha fallat a última hora així que rebem amb un fort aplaudiment a l'humorista que ens ha salvat la vida, Jaïr Domínguez".

"Què ha passat amb la Chelo?", va preguntar el de l'Està passant. "S'ha mort! És broma", va etzibar Díaz. "M'han trucat aquesta tarda dient si feia alguna cosa aquesta nit…", va explicar el Jaïr.

"Hem arribat a tu després de trucar a Carla Simón, Pol López, un boxegador, The Sey Sisters…", va reconèixer Joel Díaz.

Crítiques a Twitter

El Jaïr acostumat a bregar amb les crítiques de Twitter també va explicar la reacció irada de molts usuaris en saber que aniria al Zona Franca: "No se què ha passat avui a Twitter. He escrit que venia al teu programa i ens ha començat a caure una de merda. Com per exemple: 'Vaia dos subnormals….' He vist que tens molts haters…".

"Si sobretot de gent que té la bandera de la Creu de Sant Jordi. No els hi agrado", va reconèixer Díaz.

Censura amb Bartomeu

Díaz també va preguntar a Domínguez per quines són les línies vermelles que s'ha trobat a TV3 amb l'humor. "Una de molt clara: Josep Maria Bartomeu. L'única vegada que he tingut problemes en que m'han acorralat a un lavabo ha estat per ell. Em van dir esborra aquest tuit", va revelar l'humorista.

Jaïr Domínguez

El programa talla l'entrevista de forma abrupta

La sorpresa va saltar al minut 31 del programa quan Domínguez estava parlant de la denúncia que va rebre l'humorista per una broma sobre el rei emèrit i per la qual va quedar absolt. "Encara tinc el retrat de Joan Carles a casa tacat de sang". "Espera't", va dir Díaz sobre el cas.

De sobte, el programa va tallar la seva emissió en sec sense acomiadar a Jaïr Domínguez. "Òstia! Ei sí, estic aquí ara m'estan dient que ens ha quedat pendent un tema d'actualitat que també volem comentar", va dir Díaz que va continuar el programa sense donar més explicacions.

El programa va tallar l'entrevista amb la careta de l'espai
13/12/2022

Deixa un comentari