Es destapa qui va ser el violador de la Sílvia a la sèrie "Com si fos ahir" (spòiler)

En plema polèmica per la llei del només sí és sí i dels casos d'abusos sexuals que apareixen a les notícies, la sèrie de la sobretaula de TV3, Com si fos ahir, ha viscut el seu propi cas de violació.

Va ser al capítol 1051 quan el personatge de la Sílvia se'n va de festa amb les amigues i s'emborratxa (alhora que es pren dos antihistamínics per l'al·lèrgia) i, sota els efectes de l'alcohol, lliga amb un home. Quan arriba a casa sola s'adorm al sofà fins que el Litus que té claus de casa seva arriba i se la troba.

El Litus li comença a teure la roba per suposadament intentar ajudar-la, però de cop, una mirada perturbadora el situen com el principal sospitós. L'endemà quan la Sílvia es desperta té el cos adolorit i marques a l'entrecuix. De cop, la por que l'hagin agredit sexualment la bloqueja.

El Litus al damunt de la Sílvia

Al següent capítol la Sílvia en un primer moment nega que hagi pogut patir una agressió sexual. Malgrat la seva negativa, va al lavabo i li surt sang. La Samantha intenta convèncer-la sense sort per anar a l'hospital. Més tard se'n va a treballar a la botiga, però, es troba malament i se'n va cap a l'hospital sense explicar la veritat a l'Ivan (ni al Quim ni al Jordi, amb qui es creua).

La Sílvia es nota les molèsties a l'entrecuix

A l'hospital, ella reitera que no recorda res però que s'ha llevat amb molt mal de cap i amb una sensació horrible. També explica els blaus que s'ha trobat a les zones íntimes i la sang que li ha sortit quan ha fet pipí. Després de fer-li una exploració, li confirmen que ha patit una agressió. La Samantha l'acompanya a casa i li pregunta si recorda qui va ser, però la Sílvia no recorda res i no en vol parlar.

Quan tot sembla indicar que havia estat el Litus, apareix el nom de l'Emili. Tot i que en un primer moment la Sílvia no en sospita gens ni mica. Tant és així, que ell la va ajudar a fer un encàrrec per la botiga i mentre estan junts, la policia truca a la Sílvia per si vol denunciar i ella esclata respon que no i li li confessa a l'Emili que la van violar. Ell li li fa costat com a amic.

Els fets van avançant i al capítol 1076 la noia se'n va de cap de setmana amb l'Emili i mentre estan a la cuina ell se li apropa i té un flaix del que va passar la nit que la van violar: li apareix la imatge de l'Emili. En aquest moment, la Sílvia li demana tornar a casa i quan arriba es troba un pen drive de l'home que encara accentuen més les seves sospites.

I ara què?

El programa Planta baixa ha avançat unes imatges dels propers capítols en què la Sílvia decideix denunciar a l'Emili, tot i que la seva advocada li demana que vagin pas a pas.


Deixa un comentari