El "Polònia" s'atreveix amb Ana Rosa Quintana després del "no tienen huevos"


El Polònia de TV3 va tornar a arrasar un dijous més amb 401.000 espectadors i un 19,5% amb les seves sempre divertides i enginyoses paròdies. Entre les més destacades d'aquesta setmana, n'hi va haver una sobre la divisió de l'esquerra amb Núñez Feijóo i Yolanda Díaz, que va comptar amb l'aparició dels dos presentadors estrella espanyols, Ana Rosa Quintana i Antonio García Ferreras.

Una imitació que arriba després de les polèmiques declaracions de la presentadora de Telecinco sobre el gag de la Verge del Rocío de l'Està passant de Toni Soler. "No tiene ni puta gracia. Es xenófobo y discriminatorio. No tienen huevos de hacer esto con Alá", va arribar a dir Quintana.

Amb Alá, de moment no, però amb ella sí. El programa va parodiar una de les cançons més famoses de Sebastián Yatra, "Tacones rojos" i la va convertir en "partits rojos", fent referència a la lluita de l'esquerra amb l'aparició de Sumar, que lidera Yolanda Díaz.

El líder del PP va ser l'encarregat de cantar la cançó celebrant l'arribada de Yolanda Díaz i Sumar perquè creu que amb la divisió de l'esquerra aconseguirà arribar a la Moncloa i convertir-se en el nou President del Govern. En canvi, tant Ana Rosa Quintana com el presentador de l'Al rojo vivo de La Sexta, Antonio García Ferreras, creuen que els han "marcat un gol".

"Que pedazo de gol! La niña de sus ojos, habrá una colección de partidillos rojos", canta Ana Rosa Quintana i Ferreras, mentre Feijóo ho celebra: "A mi em fa somiar". A l'espera de la resposta de la presentadora, us deixem amb el gag:

05/05/2023

Deixa un comentari