El "Polònia" respon a la polèmica per la verge del Rocío: "Vostès van afusellar i cremar a Puigdemont"


Després de la polèmica viscuda arrang del gag de l'Està passant i la verge del Rocío, el Polònia ha fet el seu propi esquetx amb la marededeu del Rocío (interpretada per mateixa Judith Martín), la Moreneta (Eva Ortega) i el Dalai-lama (Miquel Simó).

A tots ells els acompanya el president andalús Juanma Moreno Bonilla (Pep Plaza) per mostrar la seva disconformitat amb els gags que ofenen la religió: "Vengo a impugnar a toda la TV3 que menuda Semana Santa nos habeis dado a los andaluces. Mira la pobre que disgusto lleva encima" , assegura el del PP.

"Es lo peor que me ha pasado nunca", confirma la verge. "Però si vostès a Coripe van disfressar a Puigdemont de judes, el van afusellar i el van cremar", li respon la redactora del programa. "Aviam no confonguem una bonica tradició amb la falta de respecte", diu Moreno Bonilla intentant treure ferro a l'assumpte.

Després d'això, apareix la Moreneta per recordar el dia que el programa va fer broma amb ella. "La teniu negra a la pobre, com que mai us posem amb altres religions", deixa anar la Verge andalusa, abans que aparegui el Dalai-lama. "I amb els musulmans? Amb aquets no teniu collons de fer caricatura eh", respon Moreno Bonilla, en referència a les paraules d'Ana Rosa Quintana.

Però tampoc té sort i apareix un imam musulmà: "En aquest esquetx hi ha massa dones i van massa destapades". Per rematar-ho, el programa convida al president andalús a fer caricatura de Mahoma, però ell s'hi nega: "No, que aquesta gent no té sentit de l'humor…". 

13/04/2023

Deixa un comentari