Chelo García-Cortés va a TV3 i parla de drogues, sexe i política: "Era simpatitzant d'ETA"

Chelo García-Cortés va ser la convidada del Zona Franca de Joel Díaz d'aquest dilluns. La col·laboradora del Sálvame de Telecinco que va néixer a Galícia, però l'any 74 es va traslladar a Barcelona i des de fa una pila d'anys viu a Castelldefels, va parlar de sexe, drogues i política.

Cortés fa 33 anys que viu amb la seva dona, la catalana Marta Roca amb qui es va casar a Eivissa al 2005. "Jo soc bisexual. Vaig ser parella de José Manuel Parada durant uns 7-8 anys", va especificar. La periodista també va explicar com va ser el seu afer amb Bárbara Rey"Va ser en una nit de Cap d'Any. Vam fer una orgia de cinc persones", va espetar.

La de Telecinco també va parlar de drogues: "Jo he provat la mescalina que la robàvem a la muntanya de Montjuic. Hi anàvem en grup. També he provat una ratlla de coca".

Puigdemont i ETA

Parlant de drogues, Joel Díaz va assenyalar a Kiko Matamoros, company de programa de la convidada: "I el calbo aquell que un dia li va caure una roca del nas?". Unes paraules que no van agradar a García-Cortés, que va aprofitar per treure a Puigdemont"I el que està a fora del país que l'esteu mantenint tots? És un 'jeta'", va eztibar.

La periodista també va revelar a qui vota: "Jo sempre he votat al PSOE, però respecto als independentistes. La meva dona és de Vic. Ella sempre votava a Convergència i ara no té ni ganes de votar".

Però la de Telecinco va anar més enllà i va sorprendre confessant la seva curiosa afinitat quan era jove: "Jo era simpatitzant de la primera època d'ETA i no em fa vergonya dir-ho".

Entrevista fallida amb Josep Tarradellas

Una de les altres revelacions de la periodista va ser la seva entrevista fallida amb l'expresident Josep Tarradellas. Segons va explicar Cortés, al president català no li agradaven les periodistes que duien pantalons.

"Jo sempre he anat amb pantalons i em van dir que m'havia de posar una minifaldilla. Vaig dir-los que no canviaria la meva manera de vestir i que no hi aniria".

17/01/2023

Deixa un comentari