Buenafuente imagina Miguel Bosé l'any 2023

La 2a part de l'entrevista de Jordi Évole al cantant Miguel Bosé, va tornar a ser al centre de la polèmica. Bosé va reiterar el seu negacionisme amb gran contundència i va desafiar a Évole, assegurant que s'havia informat molt i que en sabia molt més que el periodista. Évole li va proposar parlar amb un científic per videotrucada, però el cantant s'hi va negar en rodó, perquè aleshores sí que va reconèixer no ser "expert en el tema".

Andreu Buenafuente ho va aprofitar al seu programa d'aquest dilluns i el seu col·laborador Raúl Pérez va imitar al cantant a 'Late Motiv'. Pérez va interpretar a Bosé, que d'aquí a dos anys hauria canviat la seva opinió. "Per parlar amb mi posa't la mascareta", va començar el gag.

"L'únic que sé és que la pandèmia era real, sempre ho he dit", va afirmar el Bosé del 2023. Buenafuente va voler preguntar per aquest canvi d'opinió a l'imitador: "Estava informat però es tractava d'un error, es veu que les notícies que llegia eren de 'El Mundo Today', eren falses. Ja no et pots fiar de ningú, es veu que hi ha gent que penja mentides i això és falta d'ètica. Però ara em baso en dades reals de gent seriosa amb experiència a llocs com Forocoches", va explicar l'imitador entre somriures.


Deixa un comentari