ESTRENES

Les estrenes més destacades de la setmana (del 8 al 14 de juliol)

Una comèdia romàntica amb Scarlett Johansson i la nova obra de culte de Jeff Nichols, entre les principals novetats a cinemes i plataformes

08/07: LA FIEBRE (Movistar+)

De què va: A la gala de final de temporada del futbol francès, un jugador negre li dona un cop de cap al seu entrenador. Resulta ser la conseqüència d'un conflicte racista al vestidor. L'episodi provoca una autèntica batalla entre la directora de comunicació del club i una humorista disposada a treure'n punta.

Valoració: Atenció a aquesta sèrie francesa, que s'aventura a analitzar, en un mateix arc narratiu, les tensions racials, els límits de l'humor i l'auge de la ultradreta. Ho fa amb un estil àgil i uns guions ben escrits, a més de comptar amb una gran feina de les actrius Ana Girardot i Nina Meurisse.

10/07: UNDER THE BRIDGE (Disney +)

De què va: Reena, de 14 anys, queda amb les seves amigues per anar a una festa però mai torna a casa. Quan apareix morta, acusen set adolescents i un adult. La policia que s'encarrega del cas es dedica analitzar les proves i el passat dels acusats, trobant-se amb dades inesperades sobre la seva identitat.

Valoració: Basada en fets reals i protagonitzada per dues grans actrius, Riley Keough i Lily Gladstone, aquesta minisèrie té entre les seves moltes virtuts que mai cau en els cops d'efecte gratuïts i ofereix una radiografia molt acurada de tots els personatges. Entre els secundaris, Archie Panjabi i Matt Craven.

12/07: FLY ME TO THE MOON (Cinemes)

De què va: Als anys 60, en plena cursa internacional per veure qui arriba primer a la lluna, l'especialista en màrqueting Kelly s'enamora del director de la missió espacial, Cole. Però la seva relació es complica seriosament quan la Casa Blanca ordena que es fingeixi l'arribada a la lluna per evitar la mala premsa d'un hipotètic fracàs de la missió.

Valoració: Greg Berlanti firma aquesta curiosa barreja de comèdia romàntica i thriller espacial que es passa de durada i no acabar de trobar el to, però es veu redimida pels seus aires de pel·lícula "vintage" i un magnífic repartiment que inclou Scarlett Johansson, Channing Tatum i Woody Harrelson.

12/07: BIKERIDERS. LA LEY DEL ASFALTO (Cinemes)

De què va: Als anys 60, un grup de joves motoristes forma els Vandals per viure com volen i on volen. Però al llarg de la dècada, també per la irrupció de membres amb altres plans, la banda es va tornant cada vegada més violenta, abocant els membres originals a un estil de vida del que mai haurien volgut formar part.

Valoració: Qualsevol pel·lícula de Jeff Nichols sempre està per damunt de la mitjana i aquesta no és una excepció: es tracta d'un drama de carretera tan èpic com colpidor, que serveix per retratar un temps però també per mostrar els clarobscurs del present. Al capdavant hi té uns esplèndids Austin Butler, Jodie Comer i Tom Hardy.

12/07: STRANGERS: CAPÍTULO 1 (Cinemes)

De què va: Una jove parella està fent un viatge de somni per carretera quan el seu cotxe s'avaria en un poble d'Oregón. Es veuen obligats a passar la nit en una cabana d'un bosc proper. Però les coses donen un tomb quan apareixen tres desconeguts emmascarats i els intenten matar sense motiu.

Valoració: El mediocre "reboot" d'una saga que no necessitava més títols. Ja no és només que estigui mal plantejada i no tingui ni una sola escena per al record, és que a més els actors són terribles i no et pots creure que el seu director, Renny Harlin, sigui el mateix de "La jungla 2" i "Máximo riesgo".

ETIQUETES:

Deixa un comentari