TELEVISIÓ

El moment més tens de Lídia Heredia: «Vaig estar a punt d'acabar l'entrevista»

La periodista de TV3 ha recordat a "El Matí de Catalunya Ràdio" una entrevista intensa amb Albert Rivera el 2018

Lídia Heredia a 'Els matins' (TV3)

Una de les periodistes amb més recorregut i més prestigi a TV3 és Lídia Heredia. Ara és la corresponsal de la televisió pública als Estats Units, però és recordada pels espectadors com una de les presentadores amb més recorregut a Els Matins. Ara, en conversa amb el també periodista Francesc Garriga des de l'interior de la Casa Blanca, ha revelat quin va ser el moment més tens d'aquells anys presentant el programa matinal, que va coincidir en els anys més intensos del procés.

El presentador estival de El Matí de Catalunya Ràdio li ha recordat aquell moment del 2018 en què el llavors líder de Ciutadans, Albert Rivera, se li encarava i acusava TV3 de ser un altaveu de l'independentisme. "Vol fer vostè les preguntes", li va respondre la periodista, en el que ha explicat que va ser el moment més tens que ha viscut en antena.

Rivera va continuar el seu to bel·ligerant contra Heredia, que li va parar els peus de manera molt clara. "Els continguts d'aquest programa els decideixo jo perquè en soc la directora", li va etzibar. Sis anys després, la periodista ha explicat al micròfon de Catalunya Ràdio que la seva reacció va ser espontània, però que l'entrevista "l'havia treballat molt".

Heredia també ha admès els "nervis d'aquell moment" i que va estar a punt d'acabar l'entrevista, però que finalment va renunciar-hi. "Vaig pensar que si l'acabàvem, seria un triomf per ell, que podrà dir que el censuren", assegura la periodista, que també explica que mai va tornar a parlar d'aquell moment amb l'exlíder de Ciutadans, ara una formació a les portes de la desaparició definitiva.

ETIQUETES:

Deixa un comentari