EGM

Basté i RAC1 reforcen el seu lideratge tot i la millora de Catalunya Ràdio i Ustrell

L'emissora pública lidera les franges del migdia i del vespre en informatius, però "El món a RAC1" aconsegueix la tercera millor dada de la seva història amb 755.000 oients

Basté es manté líder i eixampla la seva distància amb Ustrell

RAC1 es manté com la ràdio líder a Catalunya amb 942.000 oients diaris, amb un augment de 78.000 seguidors respecte de l'onada anterior. Avui és matí d'Estudi General de Mitjans (EGM), que ha sortit aquest dimarts i on mostra que Catalunya Ràdio repeteix en segon lloc. La pública del país aconsegueix mantenir el creixement pronunciat dels darrers EGM, amb 639.000 seguidors.

EmissoraOients a Catalunya
RAC1942.000
CATALUNYA RÀDIO639.000

Pel que fa als programes matinals, Jordi Basté i el seu El Món a RAC1 obté la tercera millor dada de la seva història, amb 755.000 oients (són 54.000 més que l'estudi anterior) i amplia la distància amb Ricard Ustrell i El matí de Catalunya Ràdio, que suma 411.000 oients. Ustrell millora xifres respecte de l'anterior EGM, de la primera onada del 2024, encara que en mitjana i respecte de la dada de l'any anterior es queda per darrere de Laura Rosel.

Catalunya Ràdio, forta als informatius

La ràdio pública aconsegueix mantenir un lideratge pronunciat a escala digital i en els espais informatius del vespre i del migdia. En concret, el Catalunya Migdia creix un 11% i el Catalunya Nit és líder de la seva franja. Pel que fa a RAC1, La competència suma 207.000 oients, mantenint-se líder, i El Versió RAC1 de Toni Clapés aconsegueix 319.000 oients i és la segona millor dada de la seva història.

Més dades de l'EGM

Vostè Primer de Marc Giró aconsegueix 120.000 oients a RAC1 i el Que no surti d'aquí, el programa de safareig de Catalunya Ràdio amb Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner. Frec a frec al vespre, amb el Tot Costa sumant 107.000 oients i el No ho sé a la ràdio privada del Grup Godó 108.000 seguidors. Xavi Bundó i el seu Via Lliure mantenen el fort lideratge durant el cap de setmana: 469.000 oients dissabte i 488.000 oients diumenge. Incrementa també audiència El Suplement de Roger Escapa, tot i la distància, incrementa seguidors amb 378.000 dissabte i 382.000 diumenge.

També a Catalunya, la SER manté posicions i registra 355.000 oients diaris. Tal com es pot veure a l'EGM, suma més oients que les audiències de la COPE i Onda Cero a Catalunya. Ara bé, la seva xifra més destacada és a l'estat espanyol, amb més de 4 milions de seguidors cada dia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari