RÀDIO

El periodista Sergi Sol, exassessor de Junqueras, explica al Matí de Catalunya Ràdio que té càncer

El també analista i tertulià fa públic que lluita contra un melanoma múltiple que li erosiona els ossos

Sergi Sol, en una entrevista amb Nació
Sergi Sol, en una entrevista amb Nació

"El 25 d'abril em van diagnosticar càncer". Ha estat l'anunci del periodista Sergi Sol aquest dimarts al Matí de Catalunya Ràdio amb què ha volgut fer pública la malaltia. Ho ha fet en directe i en la tertúlia de la qual s'havia hagut d'apartar les darreres setmanes. Així, l'excap de comunicació del president d'ERC, Oriol Junqueras, i assessor durant la seva vicepresidència en el govern Puigdemont ha explicat com li han detectat i com afronta el tractament.

"És l'escena típica que sempre temem", ha reflexionat en referència al moment de la diagnosi. Li feia mal l'esquena i les Crocs eren l'únic calçat amb què se sentia còmode. Per això, es va sotmetre a diverses proves i els metges van concloure que tenia un mieloma múltiple, que erosiona els ossos, i l'havia afectat les vèrtebres, tal com ha relatat. No va ser un procés ràpid, ja que va costar determinar de què es tractava.

De fet, Sol ha participat en la tertúlia abans de marxar a que li apliquessin una sessió de quimioteràpia que, en el seu cas, és subcutània i li permet evitar alguns dels efectes més durs. El tractament durarà entre 9 i 12 mesos i, a més, ha de portar una cotilla per reforçar l'esquena i protegir-la de possibles traumes. Amb tot, el periodista, tertulià i analista que col·labora amb diversos mitjans assegura que és optimista i afronta el procés amb una mentalitat positiva.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Dolors

    Melanoma múltiple? No serà mieloma múltiple? Un càncer mieloide que ataca les vèrtebres. El melanoma múltiple no existeix.

Deixa un comentari