EUFÒRIA

Descobreix els èxits de la gran final d'"Eufòria" 2024

Divendres es desvelarà el guanyador de l’edició que obtindrà un contracte discogràfic

Aquest divendres coneixerem el guanyador d'Eufòria 2024 a la gran final, qui aconseguirà el seu primer contracte discogràfic i també actuarà al Share Festival de l'estiu que ve, com van anunciar a l'última gala, Marta Torné i Miki Núñez.

Els tres concursants que competiran a la gran final són en Julien, que ja es va classificar fa dues gales amb el 25% dels vots, i ningú dubtava que seria el primer finalista de l'edició. A la segona semifinal tampoc ens va deixar indiferents amb Baby don't hurt me, de David Guetta, Anne-Marie i Coi Leray.

A la darrera gala també es van revelar els altres dos finalistes. D'una banda, la Maria ens va emocionar amb Creep de Radiohead i M'agrada de Gertrudis, Macaco i David Ros. D'altra banda, en Lluís amb una posada en escena original de This is the last time de Keane i Que esclati tot, de Siderland.

A la gala final veurem dues actuacions dels tres finalistes: en Julien cantarà Va com va, d'Ovidi Montllor i el Diluvi, i Uptown Funk, de Mark Ronson i Bruno Mars; la Maria portarà a l'escenari Proud Mary, de Tina Turner i La gran eufòria de Joan Dausà, finalment, en Lluís defensarà Que boig el món, de Lax'n'Busto i Wrecking Ball, de Miley Cyrus.

La mecànica de la final consistirà en una primera ronda d'actuacions dels tres finalistes i seguidament una votació del públic. La persona menys votada esdevindrà el tercer finalista de l'edició. A continuació, tindrà lloc una segona ronda d'actuacions dels dos concursants més votats i finalment el públic decidirà el guanyador d'Eufòria 2024. Però el show no acaba aquí, el pròxim 30 de juny tindrem el doble concert amb totes les cares de l'edició damunt l'escenari al Palau Sant Jordi de Barcelona.

ETIQUETES:

Deixa un comentari