CANVIS

Qui rellevarà Tomàs Molina al temps de TV3 i com afectarà la seva marxa als Telenotícies?

La meteoròloga Gemma Puig, fins ara a "Els matins" rellevarà el seu company al "TN Vespre" després del seu salt a la política

Tomàs Molina al seu darrer "TN Vespre" del divendres 29 de març

L'inesperat salt a la política del meteoròleg Tomàs Molina com a número dos d'Esquerra Republicana a les eleccions europees del pròxim 9 de juny, provocarà un ball de cadires a TV3. Molina, que era l'actual cap del servei de meteorologia de TV3, deixarà de sortir a la pantalla de la cadena pública de forma immediata, tot i que seguirà treballant a l'equip de la meteo.

Així ho ha confirmat el propi meteoròleg aquest dimarts 2 d'abril en una roda de premsa al costat del líder d'ERC, Oriol Junqueras: "Ja no sortiré més per televisió. Divendres passat va ser l'últim dia que vaig sortir per la tele, almenys de moment", ha explicat. Cal recordar que la seva darrera aparició va ser el passat divendres 29 de març, tot i que va evitar fer cap referència al seu imminent comiat amb els espectadors.

Cal recordar que no és el primer cop que un membre de la família Molina és part de les llistes d'ERC. El seu fill, també físic, va entrar al panorama polític el 2023, quan el seu nom va aparèixer a les llistes d'ERC a l'Ajuntament de Badalona, en les eleccions municipals del 28 de maig, acompanyant Àlex Montornès, cap de llista.

Canvis als espais informatius

La decisió de Tomàs Molina tindrà efectes immediats als diferents espais informatius de TV3, que es veuran obligats a reorganitzar-se per cobrir la vacant d'uns dels seus homes del temps més populars. Doncs bé, segons ha pogut saber elmondelatele.cat, la substituta provisional de l'ara candidat d'ERC al TN Vespre serà la meteoròloga Gemma Puig, que també ocuparà el buit de Molina al magazín Planta baixa.

Al seu torn, la fins dona del temps d'Els matins d'Arianda Oltra serà rellevada per Enric Agud al magazín matinal. Qui es mantindrà com fins ara serà l'incombustible Francesc Mauri al TN Migdia i Dani Ramírez que continuarà al TN Cap de setmana.

Els nous presentadors del temps a TV3

  • Els matins: Enric Agud
  • TN Migdia: Francesc Mauri
  • TN Vespre i Planta baixa: Gemma Puig
  • TN Cap de setmana: Dani Ramírez
Enric Agud a "Els matins"

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Antoñito

    Doncs nen Tomàs Molina li aplicaràn allò de "a rey muerto otro en su puesto". Patada al cul i què tingui sort.

Deixa un comentari