APM

Mor Jose Palomo, creador de la mítica frase "¡Sa matao Paco!"

Les xarxes ploren l'adeu de Palomo, que ha mort víctima d'un càncer segons ha confirmat la seva família

Dol al món televisiu. El creador de la mítica frase "¡Sa matao Paco!", Jose Palomo ha mort víctima d'un càncer. Així ho ha confirmat la seva família en un missatge a la plataforma X. Palomo en va fer prou amb tres paraules per convertir-se en protagonista d'un dels talls televisius més recordats i entranyables de la televisió catalana. Gairebé quinze anys després que s'emetés a l'APM encara és un dels mems més emprats.

La trista notícia l'ha confirmat el seu fill Pedro Palomo. "La família agraïm l'estima que durant tots aquests anys li heu donat al meu pare, amb humor i respecte. El càncer ha guanyat la batalla, però allà on estigui, el meu pare continuarà orgullós de tota aquesta estima. Exemplar, icònic i etern !! Sempre estarà amb nosaltres", s'ha acomiadat Palomo en una piulada.

Jose Palomo, veí de Nou Barris, va quedar gravat a la història el 2010. Era diumenge i va decidir anar al camp del Racing de Vallbona a veure-hi un partit. Va coincidir que aquell dia un equip televisiu de La Sexta també va anar al camp. En un moment donat, el seu "¡Sa matao Paco!"va ser captat per les càmeres.

La difusió per l'APM va fer-ne la resta: un tall històric de la televisió i el naixement d'una icona. Precisament, el programa televisiu el va recuperar l'any passat per celebrar els 20 anys de trajectòria. "Dia trist, ens ha deixat José, autor d'una de les frases més mítiques de la televisió. Mems a mitja asta", ha lamentat l'usuari Ácidoenlared, que treballa al magazín d'humor, en una piulada a X.

ETIQUETES:

Deixa un comentari