REALITY

La presentadora de "Supervivientes" pateix un cop de calor en ple directe: "M'he ensorrat"

Laura Madrueño va haver de ser atesa pel servei mèdic a causa d'un mareig provocat per les altes temperatures

Laura Madrueño, a "Supervivientes"

La setena gala de Supervivientes 2024 que va liderar la nit a Catalunya amb un 18,2% (21,3% a Espanya), va viure un bon ensurt amb la seva presentadora des d'Hondures, Laura Madrueño. La periodista va patir un cop de calor a causa de les altes temperatures i una humitat i sensació tèrmica sofocant.

Així, després d'una primera prova, l'espai va anar a publicitat i quan va tornar, Madrueño ja no va aparèixer a causa del mareig. Jorge Javier Vázquez, des del plató de Madrid, es va veure obligat a agafar les regnes del reality mentre esperava una ràpida recuperació de la seva companya. "Fa una calorada tremenda a Hondures, Laura Madrueño està bé, tot en ordre però es troba una mica indisposada. Quan es recuperi tornarà amb el concurs", va explicar el de Badalona.

Durant una bona estona, Vázquez va conduir les proves dels concursants i va tirar d'ironia davant l'absència de la seva companya: "El que més em preocupa d'aquesta nit és: el sou de Laura Madrueño me'l quedo jo, no?", va dir entre somriures.

Laura Madrueño, abans del mareig a "Supervivientes"

"Ho he passat fatal"

Un cop finalitzat el joc de localització des de la platja, la presentadora va reaparèixer des de la Palapa. "Estic bé, aquí donant guerra una altra vegada. He tingut un mareig a causa de la calor, però ja estic millor", va assegurar, enviant un missatge de tranquilitat a la seva família, tot i que va reconèixer que "ho he passat fatal".

És per això que Madrueño va voler posar en valor "l'esforç dels concursants perquè avui la calor és insuportable". "En un dels duels jo m'he ensorrat i ells han fet el joc sense menjar ni dormir. Sento no haver estat amb vosaltres", va lamentar ja recuperada.

Madrueño i Vázquez a "Supervivientes"

ETIQUETES:

Deixa un comentari