HISTÒRICA

La mítica Mayra Gómez Kemp es retira de la vida pública: "Vull que em recordin jove i guapa"

La presentadora del recordat "Un, dos, tres" deixarà l'esfera mediàtica després d'haver rebut l'alta mèdica pel càncer que va patir

Mayra Gómez Kemp, durant la seva entrevista a "El Faro" de la Cadena Ser

La històrica presentadora del mític Un, dos, tres, Mayra Gómez Kemp (76) ha anunciat que es retira de l'esfera mediàtica després d'haver rebut l'alta mèdica pel càncer que va patir. "És la millor notícia que em podien donar", ha celebrat la comunicadora en una entrevista al programa El Faro, de la Cadena Ser.

Va ser l'any 2009, quan la presentadora cubano-espanyola va ser diagnosticada amb un càncer de llengua després d'una visita amb el seu dentista. "Jo pensava que tenia una nafra i em va dir que no, que havia de fer-me una biòpsia. Pensava que s'estava passant tres pobles, però ell volia descartar que hi hagués una mica pitjor", ha recordat.

"Aquesta la meva última entrevista"

Només tres anys després, Mayra va patir un altre càncer, de gola i coll. "Tot va ser per fumar. Malgrat les seqüeles, no vaig voler amagar-me, sentia que podia ajudar a uns altres dient que això existeix i que es pot lluitar", detallava sobre aquest tema. Ara, dotze anys després d'aquell diagnòstic, la presentadora de l'Un, dos, tres ha superat la malaltia tot i les seqüeles que li han deixat les diverses operacions a la parla.

Una notícia que ha rebut com un "alliberament" i que aprofitarà per apartar-se de les càmeres. "Crec que ja està bé, ara cal donar-li pas a la gent jove", ha assegurat la comunicadora que intentarà passar la resta de la seva vida a casa seva "tranquileta".

"Aquesta és probablement la meva última entrevista", ha sentenciat la presentadora. "Vull que la gent recordi a la Mayra que va veure, a la que parlava bé i tenia una dicció gairebé perfecta i a la que es veia encara jove i maca", ha conclòs la qui va ser primera presentadora dona d'un concurs de televisió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari