PERIODISTA

Jesús Cintora denuncia censura a TVE i apunta a García Ferreras: "Volien el meu cap"

"Se'm va fer una campanya en contra meva amb l'objectiu de treure'm. El meu competidor no em volia", ha assegurat el presentador

Jesús Cintora aquest dilluns a TV3

El periodista Jesús Cintora (47) ha pasat per Els matins d'Ariadna Oltra a TV3 d'aquest dilluns per presentar el seu llibre "El precio de la verdad". Una conversa que ha servit al presentador per explicar com va ser acomiadat del magazín Las cosas claras de TVE al juliol del 2021 després de només vuit mesos en antena. L'espai que es va estrenar al novembre del 2020 i que competia amb bones xifres d'audiència amb l'Al rojo vivo d'Antonio García Ferreras (57), va ser cancel·lat per la direcció de José Manuel Pérez Tornero.

"És la primera entrevista que faig a una televisió", ha començat dient Cintora a TV3. Després d'això, el periodista ha explicat com se'l va censurar a RTVE. "Va ser precisament amb aquest govern de PSOE, amb el suport d'uns socis, tots ells suposadament molt progressistes", ha criticat en referència a Podemos.

"No he pogut tornar a presentar"

"Se'm va fer una campanya en contra meva amb l'objectiu de treure'm. El meu competidor (García Ferreras) no em volia al seu davant perquè ens havíem convertit en l'espai líder d'aquella franja", ha assegurat en referència a la seva rivalitat amb el presentador de La Sexta. "M'ho han explicat fonts del govern. Demanaven el meu cap i es va entregar", ha sentenciat.

"El programa anava bé i era plural. Encara ningú m'ha explicat per què el van cancel·lar. Jo vaig demanar explicacions i em van mentir", ha assegurat. "Han passat gairebé tres anys i no he pogut tornar a presentar un programa de ràdio o de tele", ha conclòs.

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Lola la Piconera

    Jesús Cintorra, vigila con el Tintorro, que se te va la olla…..

Deixa un comentari